torsdag, oktober 25, 2012

Arabisk menighet i Nasaret vokser seg ut av menighetslokalet - trenger hjelp

Våre arabiske venner i Nasaret trenger hjelp! Baptistmenigheten 'Hjemmet til Jesus - Kongen' er i ferd med å vokse seg ut av sitt menighetslokale. Det er et hyggelig problem, men utfordringen er at de ikke har penger til å klare å skaffe seg noe større. Som du ser på bildet er det ikke mye plass til å få inn flere!

Fem nye arabere er blitt frelst, døpt og lagt til menigheten og teller nå 55 medlemmer, pluss møtebesøkende. I forbindelse med menighetens første sommerkonferanse kom det 98 personer. Forrige lørdag var lokalet sprengfullt da de fikk besøk av en pastor fra Algerie.

Evangelisering
Menigheten, hvor Saleem Shalash er pastor, er svært aktive når det gjelder evangelisering. De deler ut en CD som de har kalt: 'Hvor vil du tilbringe evigheten', og det er mange som har fått høre om Jesus for første gang gjennom den. 'Hjemmet til Jesus - Kongen' driver også et barmhjertighetsarbeid blant fattige arabere i Nasaret, og vil også i til jul i år bruke julehøytiden til å dele ut pakker med matvarer og en Bibel, og på den måten spre det glade budskapet om Frelserens komme.

Vannflasker til soldater
For tiden arbeider også menigheten med et prosjekt hvor de skal dele ut 900 flasker mineralvann til soldater som tjenestegjør på grensen mellom Israel og Egypt. Denne arabiske baptistmenigheten i Nasaret er en sann venn av Israel, og tror på løftet om at 'den som velsigner Israel, skal bli velsignet'.

Anbefaling
Jeg vil gjerne anbefale bloggens lesere om å støtte denne menigheten i Nasaret. De trenger et nytt menighetslokale. Små og store gaver kan gis til konto:

3126 20 50141

Pastor Saleeem Shalash er en trofast Herrens tjener, og midler til dette arbeidet går dit de skal. Vi har støttet hans menighet siden starten og funnet ut at de er gode forvaltere av de pengene de får. Det føres ordentlige regnskaper, og vi er flere nordmenn som jevnlig besøker menigheten og ser arbeidet på nært hold.

Ingen kommentarer: