søndag, oktober 21, 2012

Kristne bøtelagt i Israel og Storbritannia for å stå for det Bibelen sier

Det koster å stå opp for det en tror er sant og rett. Det har flere kristne fått erfare den siste tiden. Og det vil koste for alle som ikke vil bøye seg for det politisk korrekte, men stå for det Guds ord sier.

Den messianske kibbutzen Yad Hashmona, lokalisert i fjellene i Judea, nært Jerusalem, og som ble grunnlagt av en liten gruppe finske kristne i 1971, har fått en bot på 100.000 kroner. Årsaken er at de sa nei til å holde en bryllupsfest for et lesbisk par. Det er rettsvesenet i Israel som har ilagt kibbutzen boten, en kibbutz mange norske kristne har besøkt når de er i Israel. Her finnes nemlig en bibelsk hage som er unik i sitt slag. Det er utrolig at Israel av alle land kan dømme noen til å holde fast ved hva Bibelen sier om homoseksualitet!

Storbritannia
Men det er ikke bare i Israel kristne bøteleggees for dette. Susanne Wilkinson, som driver et privat vandrerhjem i Cookham, vest for London, er idømt en bot på 33.000 kroner, for å ha nektet et homofilt par å overnatte i deres eget hjem! For vandrerhjemmet er en del av deres eget hjem.

Sannheten ble borte
Hos profeten Jesaja leser vi en beskrivelse av det som har skjedd både i Israel og i Storbritannia:

'Derfor er retten blitt holdt tilbake, og rettferdigheten står langt borte. Sannheten har snublet på tingstedet, og det rette kan ikke finne inngang. Sannheten ble borte. Den som holdt seg fra det onde, ble plyndret. Herren så det, og det var ondt i hans øyne at det ikke var noen rett'. (Jes 59,14-15)

Ingen kommentarer: