fredag, mai 10, 2013

Afghanistan, Irak og Egypt kan bli tømt for kristne i vår levetid!

Et masse-exodus av millioner av kristne fra en del av den islamske verden til en annen, på grunn av at forfølgelsen de utsettes for av islamister nå har nådd epidemiske høyder.

Det sier Midt-Østen og Islam-eksperten Raymond Ibrahim i et intervju med Robert Spencer fra Jihad Watch nylig gjorde med ham.

Det kan komme til å skje at Irak, Afghanistan og Egypt tømmes for kristne, advarer U.S Commission on International Religious Freedom.

Utsiktene er med andre ord særdeles mørk for våre trossøsken i disse landene. Raymond Ibrahim har nylig publisert en ny bok: "Crucified Again: Exposing Islam's New War On Christians', hvor han fremlegger solid dokumentasjon for sine påstander. Han mener det er svært liten oppmerksomhet rundt det som nå holder på å skje, og han mener at Obama-administrasjonen ignorerer fakta. De er opptatt av den såkalte 'arabiske våren', som for de kristnes vedkommende ble til en iskald vinter.

Kristne flykter fra disse områdene som US Commission on International Religious Freedom omtaler i stadig større antall, og dette ser ut til å fortsette med uforminsket styrke. Kommisjonen mener at Irak, Afghanistan og Egypt kan bli tømt for kristne allerede i vår levetid. Går vi bare 10 år tilbake i tiden levde det minst en million kristne i Irak, i dag er antallet kristne mindre enn 400.000.

100.000 koptere har flyktet fra Egypt og så mange som 200.000 kristne flyktet fra Mali da landet ble utsatt for angrep fra islamister.

Nå må fokus rettes mot våre lidende trossøsken i disse landene! De står vel på bønnelisten din?

Bildet viser sørgende som deltar i en begravelse i Markuskatedralen i Kairo etter fire kristne koptere som ble slått ihjel. (Foto: Morning Star News)

Ingen kommentarer: