fredag, mai 17, 2013

Libaneser fikk 300 piskeslag og seks års fengsel for å hjulpet en kvinne til tro på Jesus

En libaneser har fått 300 piskeslag og seks års fengsel for å ha hjulpet en kvinne fra Saudi-Arabia til tro på Jesus, og flykte fra hjemlandet.

Dommen ble felt i Khobar, som ligger i den østlige delen av landet, lokalisert på kysten av Den persiske Gulf. Mannen fra Libanon har hjulpet en ung kvinne ved navn Maryam med å flykte til Sverige for å finne et trygt oppholdssted der.

Saken har vakt stor oppmerksomhet i Saudi Arabia. Maryam har kritisert kongedømmet i Saudi-Arabia for deres jødehat og hat mot kristne. Dette i følge den engelsk-språklige avisen Saudi Gazette. Avisen som utgis i Jeddah, skriver at Maryam 'ble forelsket i det religiøse etter at hun fant fred i kristendommen'.

Etter at Maryam ble en kristen, ble hun en svært brennende kristen, og ville ikke ha overlevd om hun hadde forblitt i hjemlandet. Advokaten som representerer Maryams familie, Hmood al-Khalidi, sier at familien er svært tilfreds med den straffen libaneseren fikk.

La oss i dag be for Maryam, og for libaneseren som nå sitter i fengsel. Måtte de begge bli bevart i troen på Herren Jesus.

Ingen kommentarer: