mandag, april 29, 2019

Fire muslimer døpt i Midt-Østen

For to uker siden ble to personer døpt et sted i Midt-Østen. På grunn av den store faren dåpshandlingen for deres liv kan jeg ikke si hvor det skjedde, eller i hvilket land.

De to mennene som nå lot seg døpe på bekjennelsen av sin tro har vært kristne i minst fire år. De ble døpt i et svømmebasseng, tilhørende en mann som har drevet med disippeltrening med de fire mennene.

De fire vet nøyaktig hva de gjør når de nå har latt seg døpe. Omkostningene er store. Broder Samuel fra Redemptive Stories har lyttet til deres historier. Etter dåpen tok de for første gang del i nattverden og de spiste så sammen med dem som hadde vært vitner til dåpshandlingen.

Broder Samuel forteller at det var en stor glede å se de fires frydefulle glede over å gå i dåpens grav. Men Samuels glede var blandet med tårer når han lyttet til deres vitnesbyrd:

Den ene hadde mistet kona si. Når han var blitt en etterfølger av Jesus, forlot hun ham, og de to er nå skilt. En annen hadde opplevd at hans kone aksepterte hans tro, men det er sterke spenninger mellom dem. En tredje var vært så frimodig at han har delt sin tro på Jesus med familien sin. Hvilke konsekvenser det kan få vet han ennå ikke.

Faren er stor for disse fire mennene, som bor i et land hvor Islam praktiseres strengt. Vil du være med på å be for dem?

Ingen kommentarer: