tirsdag, april 02, 2019

Storbritannias skjebnetid - en tid for å faste og be

''De neste 12 dagene er de mest kritiske perioden i britisk historie siden 2.verdenskrig. Det er ingen overdrivelse," sier Clifford Hill, en anerkjent profetisk røst i Storbritannia, med stor integritet. Han leder Issachar Ministries. Han er utdannet sosiolog og teolog.

"Alle mørkets krefter har slått seg sammen for å skape forvirring blant våre parlamentsmedlemmer. 500 av dem som ønsker å forbli i EU gjør alt de kan for å skape frustrasjon i forhold til folkets vilje slik den kom til uttrykk under folkeavstemningen i 2016. I det minste er kampen blitt klar. De vi kaller 'Remainers' vil gjøre alt som står i deres makt for å kanselere Artikkel 50 og tvinge Storbritannia til å forbli i EU."

Clifford Hill gir også uttrykk for sin personlige mening i et nyhetsbrev publisert 1.april:

"Min personlige overbevisning er at det er i Guds vilje at det aller beste for Storbritannia ville være å forlate EU uten noen avtale og fullt og helt sette vår lit til  Herren."

Han legger til at vi nå har 12 dager til å be om Herrens beskyttelse og tydelige ledelse for  Storbritannia.

"12 dager med bønn og faste. Vi trenger å mobilisere alle bønnegrupper over hele landet og fokusere våre bønner slik at vi får det beste resultatet for vår nasjon. Vi må påkalle Herrens navn og be om nåde, og gi vår nasjon muligheten til igjen å ta i bruk vår bibelske arv om en nasjon under Gud.

Ingen kommentarer: