tirsdag, juni 27, 2023

Profetisk: Plutselig!


Vi har gått inn i noe som virker som en åndelig pause. Den minner om et seilfartøy midt i havet med slakke seil. Det som ser ut til å være mangel på bevegelse betyr ikke at det i det himmelske riket ikke utspiller seg betydelige hendelser. Det betyr at denne utviklingen ennå ikke har manifestert seg i vår verden. Ikke kast bort denne tiden. Bruk den til å styrke din tro og bevege deg djupere inn i Guds fred som forberedelse til det som kommer.

Mange vil koble den langsomme og rolige sommersesongen med det de feilaktig antar skjer i himmelen. De to rikene er ikke det samme. Å skjønne handler ikke bare om å forstå hva som skjer i verden rundt oss. Det er evnen til å se hva som skjer i det åndelige riket.

Vær på vakt. Når et plutselig skifte skjer og en uforutsett utvikling begynner å påvirke livet ditt, hvis du ikke har kastet bort denne tiden, vil du ikke bli overrumplet og komme ut av balanse. Du vil være i stand til å bevege deg med den umiddelbare instruksjonen fra Guds Ånd og ikke være som de som plutselig er forvirret og retningsløse fanget i en falsk følelse av jordisk trygghet.

- Garris Elkins/Norsk oversettelse: Bjørn Olav Hansen (c)

Ingen kommentarer: