tirsdag, desember 18, 2007

Bønn 24 timer syv dager i uken siden 1999





19. september 1999 åpnet Det internasjonale bønnehuset i Kansas City dørene til det første 24 timers bønn- og lovprisningsmøte. Siden da har det blitt bedt og sunget lovsanger kontinuerlig på dette stedet, 24 timer, syv dager i uken! Det internasjonale bønnehuset er blitt en tverrkirkelig verdensvid kristen organisasjon, hvis visjon er å bygge opp igjen Davids tabernakel, og etablere en 24 timers bønn og lovprisnings tjeneste over hele verden. Siden det første internasjonale bønnehuset ble etablert her i Missouri, er det etablert mer enn 40 slike bønnehus i USA og flere i Israel. Vårt bønnenettverk - Bedehus Europa, vil nå etablere sterkere relasjoner til dette arbeidet.

Det var våren 1983, mens Mike Bickle var pastor for en menighet i Kansas City, at menigheten var vertskap for en 21 dagers faste-og bønnekampanje for denne byen. I løpet av disse dagene talte Gud til Mike Bickle og andre ledere i menigheten, og sa at Han ville reise opp en 24 timers bønnetjeneste på jorda. Dette førte til at Mike Bickle sa opp som pastor, og i de neste 16 årene arbeidet han med å etablere en offentlig forbønnstjeneste som opererte tre til fire timer hver dag gjennom uken. Ut fra denne tjenesten ble så det internasjonale bønnehuset en virkelighet. Mike Bickle og hans team har leid en bygning med 200 sitteplasser i nærheten av kirken, og 400 mennesker er en del av teamet. Det internasjonale bønnehuset driver også en egen bibelskole med 700 elever, og mange av disse avsetter regelmessig tid til å be og faste.

Bønnerommet er formet som Davids tabernakel, og her bes og lovsynges det kontinuerlig. Gjennom uka deltar flere lovsangsteam, som leder an i lovprisningen. Hver bønnesamling varer i to timer, før det skiftes med nye som skal be.

Tenk, tenk om vi kunne ha fått se at Gud reiste opp noe slikt i Norge!! Bli med å be om det. Vi trenger virkelig mange som kan be bønner som kan ryste nasjonen og nasjonene!

1 kommentar:

Anonym sa...

Vi trenger at det bes mer i landet vårt, så det var inspirerende å lese om dette, skal vi si, bedehuset i USA. Tenk om våre bedehus, som finnes så mange steder i Norge, kunne bli virkelige bedehus, hvor det var bønnevaker. Kanskje vi da ville se større gjennombrudd for evangeliet i Norge?