torsdag, august 27, 2009

Kutt i støtten til palestinsk hatpropaganda er modig og politisk ukorrekt

Det er modig, og svært lite politisk korrekt av Fremskrittspartiet når de vil kutte i støtten til Palestina-araberne i sin 100-dagersplan om de skulle komme i regjeringsposisjon. Jeg hadde håpet at noen ville være så modige som dette.

For hvor er det blitt av alle milliardene som Norge har pøst inn i de palestinsk-arabiske områdene? Hvorfor reagerer ikke norske myndigheter på at palestinsk-arabiske barn læres opp til å hate israelsere gjennom skolebøker de bruker i undervisningen. Er disse bøkene også finansiert med norske midler?

I 2009 vil den totale, norske bistanden til det palestinske området bli på 816 milioner kroner. Av dette beløpet går 233 millioner kroner til palestinske myndigheter, ifølge UD.

Det er ikke rent lite penger. Frp mener de 233 millionene i stor grad blir brukt til å produsere skolebøker og barne-TV-program med antisemittisk budskap.

Hvorfor tar ikke flere avstand fra at palestina-araberne lærer sine barn til å hate? Med norske penger læres altså barn opp til å hate jøder. Dermed er vi med på å holde hatet og volden oppe.

Vårt Land skriver om saken i dag:



12 kommentarer:

Anonym sa...

Mener du at også Abbas som ønsker dialog med Israel sakal lide under dem andres ugjerninger som han ikke kan styre for det er en selvstendig gruppe.
Er enig i at Hamas ikke burde få pengene direkte til dem , men til folket som lider under umeneskelige forhold fra begge parter.
Så får vi se hvor modig du er Bjørn Olav om du ønsker at dem gruppene som ikke hater Israel skal få penger fra kristene nestekjærlige Norge.
Regner med at FRP vil stoppe all støtte til oppbyggning av demokrati blant moderate palestinere også.
Israel tjener mest på at moderate palestinere får mulighet til å bygge opp politi og sammfunns struktur sier Israel selv.

Broderlig i kristus

Bjørn Olav sa...

Men kanskje du kan svare på hvor alle milliardene av norske kroner er blitt av?

Vi sendte noen kroner til Arafat også. Han tilhører ikke Hamas. Hvor ble de pengene av? Hvorfor har PLO, Hamas, og alle de andre organisasjonene penger til alle disse våpnene? Mange av lederne bor i lukusvillaer, sender barna til utenlandske kostskoler. Hvor har penger til dette fra da, "Broder i Kristus"?

Anonym sa...

Norge har nok stilt for lite krav til hvordan pengene brukes kan jeg være enig i.
At vi trenger å følge andre land med å bli strengere med kravene er vel ikke det samme som å si bare nei eller ja til å hjelpe dem.Jeg ønsker også at pengene skal forplikte til konkrete mål som skal oppfylles av dem.
Hvis du havner mellom Frp og rødgrønne så blir det balanse.
Stem Krf så ordner Bondevik opp i hele verden. Eller start ett parti for etterfølgelse av Jesus som er best av alt.(Det er fare for at du blir tatt for å være mørke rød med tanke på Jesus ord om å dele at imellom seg)
Broderlig i kristus

Bjørn Olav sa...

Jeg er fortsatt usikker på om jeg kommer til å stemme. Og jeg kommer garantert ikke til å starte noe politisk parti. Jeg har mer tro på at Guds rike bryter inn i denne verden, enn jeg har av politiske løsninger. Dermed har jeg ikke sagt at jeg ikke er interessert i politikk. Jeg protesterer på at mine skattepenger, blant annet går med på å skape hat i palestinsk-arabiske barn.

Anonym sa...

Er du politisk interessert og følger litt med så må du jo for all del stemme.
Stemmer du ikke så har du jo for så vidt ikke lov til og klage heller.
Ved ikke og stemme gir du jo en stemme til de du i hvertfall ikke vil skal sitte og regjere.

Tobias

Bjørn Olav sa...

Tobias

Du har et poeng. Dette er noe som rører ved ganske djupe ting hos meg. Jeg er i en prosess. Gjennom studiet av Bergprekenen og Jesu undervisning om Guds rike - et rike som ikke er av denne verden, har jeg en del uavklarte spørsmål. Samtidig tenker jeg at jeg som kristen må ha mulighet til å ha en oppfatning om politikk, uten at jeg dermed er politisk aktiv. Hva tenker du om dette?

leins sa...

Vi lever i bakventland!

Norge pøser store beløp til bl.a Gaza uten å kontrollere, hva pengene går til.

Men de stakkars "Terrakommunene"
blir forfulgt og gransket opp og ned, etter å ha blitt "lurt" i børsspekulasjon, for å bøte på dårlig kommuneøkonomi.

Hva er likhet for loven?

Eller er det jødehat-spøkelse som lurer i Regjeringens korridorer?

Anonym sa...

Jeg mener at vi som kristne skal ha en oppfatning av det som skjer rundt oss i denne verden også. Selv om vi ikke er av denne verden, så har Gud satt oss her med en hensikt. Vi skal være salt. Da må vi ha lov til og mene noe om det som skjer rundt oss.
Og jeg tror at en stemme kan være det. Nå ser jeg også at det ikke er så mange partier som ivaretar de kristne verdier, og på en god måte forvalter de. Men samtidig ser vi det er partier som går helt motsatt vei og prøver og avskaffe kristne verdier og holdninger. Og jeg mener, at de må vi for all del ikke la komme til i den grad de har nå. Derfor bruker jeg stemmeseddelen min.

Tobias

Anonym sa...

Og til leins.

Uten at dette handler om Terra komunene så vil jeg bare si det slik. De gikk inn i de avtalene med åpne øyne og kastet bort folkets penger. De ble ikke lurt. De viste hva de gjorde og jeg synes de som skrev under og bestemte at de skulle inngå avtalene skulle straffes for underslag.
Mulig strengt. Men det kostet kommunene og befolkningen der alt for mye. Skal ikke være lov og gamble slik med andres penger.

Tobias

Anonym sa...

FRP er eneste fornuftige
partiet som vil slutte
og gi økonomisk hjelp
til noen land.Alle land
vi gir støtte til er
korrupte.Lederen av
landene stikker
milliardene i egen
lomme.

JILL

leins sa...

Til Tobias!

Gambler ikke Staten med vaåre skattepenger, når de sender store summer til Gaza, uten å kreve å få vite hva de går til?

leins sa...

Til Tobias!

Gambler ikke Staten med vaåre skattepenger, når de sender store summer til Gaza, uten å kreve å få vite hva de går til?