tirsdag, november 07, 2017

Billy Graham 99 år i dag

I dag fyller Billy Graham 99 år. Han er hel ved tvers igjennom. Jeg kjenner ingen evangelist med en slik integritet, uangripelig når det gjelder moral og vandel og økonomi.

Men det jeg beundrer mest er hans klippefaste overbevisning om at Bibelen er Guds evige, uforanderlige, guddommelige inspirerte ord. Billy Graham var bare en ung mann når han bestemte seg for at han ville tro at Bibelen var Guds ord. Så har Gud velsignet denne hans overbevisning. Billy Graham har sett hvordan Gud har stadfestet sitt ord ved at millioner av mennesker har kommet til tro på Jesus.

Det er også et annet sterkt vitnesbyrd som må nevnes i denne sammenhengen: Til tross for alvorlig sykdom og alderens svekkelse, så er Billy Graham like overgitt til Gud som han alltid har vært. For tusenvis av mennesker er han et sterkt vitnesbyrd om Guds uendelige nåde og trofasthet.

Til helgen kommer hans sønn, Franklin, til Oslo Spektrum. Oslos storstue vil fylles av mennesker som vil få evangeliet presentert, akkurat slik som far, så sønn. Den beste måten vi kan hedre Billy Graham på 99 års dagen er å be for Håpets festival og be om at mange må komme til en levende tro på Jesus, førstkommende lørdag og søndag.

Ingen kommentarer: