mandag, november 27, 2017

En mann med stor Jesusbegeistring

I går skulle jeg så gjerne ha vært på Hamar, men det lot seg ikke gjøre. Dessverre. Filadelfia Hamar tok da avskjed med Kjell Erichsen (bildet), som har vært pastor for denne menigheten i hele 14 år.

Rause, kunnskapsrike, snille og omsorgsfulle, Kjell. Med stor Jesus-begeistring! Kjenner jeg blir varm om hjertet og fylt med djup takknemlighet for denne mannen. For kort tid siden skrev jeg om tre norske forkynnere som er en gave til denne nasjonen. Kjell hører også med til de gavene Gud har gitt Kristi kropp. Vi er mange som er glade for det.

For er det en ting som preger Kjell så er det en lengsel etter å se Guds barns enhet og synders frelse. Der hvor Guds folk kommer sammen, der er Kjell. Entusiastisk på Guds rikes vegne. Her er intet partisinn, kun raushet.

Det blir veldig spennende å følge deg fremover, Kjell. Har merket meg at flere kirkesamfunn har spurt deg om å tale. Kanskje Herren har utvidet ditt telt? Jeg tror det. Jeg har deg på bønnelisten min, og der kommer du til å stå. Takk for godt kollegialt fellesskap.

Ingen kommentarer: