tirsdag, august 17, 2021

Gjenåpne overgitte vekkelsesbrønner, del 4


I løpet av de siste dagene har vi sett på en drøm Den Hellige Ånd ga min venn, Greg Hood. Drømmen handler om vekkelser fra fortiden, representert i drømmen av oljebrønner. Brønnene pumpet eller produserte ikke lenger, etter å ha blitt neglisjert og forlatt. De ble kalt "foreldreløse brønner", et begrep som brukes i industrien for å beskrive forlatte oljebrønner. Guds hensikt gjennom drømmen er å avsløre Hans ønske om å fornye vekkelsesbrønner og frigjøre frukten igjen. Den første representerte bønn, den andre en ny ilddåp til åndelige ledere, og den tredje en stor misjonsbevegelse og en verdensomspennende høst. Hvis du ikke allerede har gjort det, oppfordrer jeg deg til å lese de tre tidligere innleggene. I dag skal vi se på den fjerde og siste delen av drømmen.

CANE RIDGE BRØNNEN

Vi fikk ikke stå og se på. Gabriel sa: "Til den neste brønnen!" Vi flyttet raskt til den neste brønnen. Det så ut til å være en vei fra oss. Da vi tok oss dit, kunne vi se at det sildret vann som begynte å dryppe fra forskjellige deler av brønnen. Denne gangen brukte ikke Dutch lommetørkleet til å rengjøre det; han brukte hånden. Da han tørket bort litt gjørmete vann som siver ut av brønnen og rant over den graverte plaketten, sa han: “Dette vannet er varmt; det er Cane Ridge brønnen. Plaketten lyder: 'Vær klar, denne brønnen bryter ofte ut! Det er satt på en tidsbryter! ''

Gabriel sa til Dutch: «Tal ut Herrens timing over denne brønnen. Deklarer det nå! Tiden er nå!" (Rumlingen av bønnens brønn i Fulton Street  ble sterkere etter den andre. Det var så intenst at vi kunne kjenne at bakken ristet!) Dutch tok et skritt fremover, klatret i brønnen og begynte å erklære fra toppen: “DETTE ER HERRENS TID! DETTE ER DEN STORE UTØSELSEN HAN HAR  LOVET! TA IMOT GAVEN DIN,  AMERIKA! VÅKNE FRA DIN SØVN, FOR NÅ ER DIN FRELSE HER! ”

Da Dutch  erklærte dette fra Cane Ridge brønnen, begynte den å svulme opp da den fylte seg med vann, klar til å bryte ut i en geysir. Dutch hoppet ned fra Cane Ridge brønnen, og så snart føttene hans traff bakken, brøt Fulton Street brønnen ut og rystet jorden så mye at den fikk Cane Ridge brønnen til å bryte ut og sendte vannet høyt opp i luften. Vannet som brøt ut fra disse to brønnene begynte å komme sammen til det punktet at vi ikke kunne vite hva som var vann fra Fulton Street brønnen eller det var fra Cane Ridge brønnen. Da det skjøt opp i himmelen, tente vannet skyene over Amerika og oppvåkningsbranner begynte å falle over hele landet.

Gabriel lente seg over til Dutch og sa: "Nå, forvalter vi regnet!"

Den fjerde og siste godt nevnte i drømmen var Cane Ridge. Cane Ridge Revival fant sted i Kentucky i 1801, 32 kilometer eller så øst for Lexington. Folk strømmet inn i tusenvis. "En reisende skrev til en venn fra Baltimore at han var på vei til det" største møtet i sitt slag noensinne kjent "og at" religionen har nådd en slik høyde her at folk kommer fra lang avstand; ved denne anledningen tviler jeg ikke på, men det vil være 10 000 mennesker."

“Han undervurderte, men feilberegningen hans er forståelig. Nattverd (årlige tre-til-fem-dagers møter som ble avsluttet med nattverd) samlet mennesker i titalls, kanskje hundrevis. På disse nattverdgudstjenestene i Cane Ridge virvlet imidlertid noen ganger 20 000 mennesker rundt på området - så på, ba, forkynne, gråt, stønnet, falt. Selv om noen sto ved kantene og hånet, lot de fleste forbløffe seg over Guds vidunderlige hånd.

"Nattverdgudstjenestene i Cane Ridge ble raskt en av de mest rapporterte hendelsene i amerikansk historie, og ifølge Vanderbilts historiker Paul Conkin," uten tvil ... den viktigste religiøse samlingen i hele amerikansk historie. " Det antente en eksplosjonen av evangelisk religion, som snart nådde inn i nesten alle hjørner av det amerikanske livet. I flere tiår var bønnen til leirmøter og vekkelsesmøter over hele landet ‘Herre, gjør det som i Cane Ridge.’ » Cane Ridge banet vei for the Second Great Awakening.

Da vi ankom Cane Ridge Well i drømmen, begynte vannet allerede å sive opp og ut av det. Og det var varmt, oppvarmet av Guds ild! Vi ble fortalt at utbruddene var på en tidtaker, og at vi skulle proklamere over brønnen at tiden var NÅ for en ny utøselse.

Det er av stor viktighet å legge merke til at gjennom hele drømmen ble den første brønnen vi besøkte, brønnen i Fulton Street  høyere og høyere. Dette var forbønnens brønn. Jo høyere og mer intens den ble, jo mer begynte de andre brønnene også å åpne seg. Denne bønnebrønnen ristet bokstavelig talt bakken.

I retning av der engelen, Gabriel sto, besteg jeg brønnen og begynte å proklamere fra toppen. Proklamasjonen  var så kraftig at det er verdt å lese igjen: “Dette er tidspunktet for Herren! Dette er den store utøselsen av Hans lovede utøselse! Amerika, motta gaven din! Amerika, skift gear! Amerika, våkne av søvnen din, for nå er din frelse her! ”

WOW! 

Jeg tror at med hele mitt vesen er dette sant. Den store vekkelsen vi har ropt etter er over oss. Det er på tide! Snakk disse ordene til regionen din. Hvis du leder en menighet eller gruppe, snakk dem sammen. Gjør det om og om igjen!

Da vi gjorde det i drømmen, fortsatte trykket under jorden å øke. Da jeg hoppet ned, brøt endelig bønnebrønnen ut, og fikk Cane Ridge til å også bryte ut. De skyhøye geysirene smeltet sammen til en i luften, så tente vannet fra de to geysirene skyene - det er et bilde for deg! - inn i en hellig oppvåkningsbrann, som falt på Amerika!

"Nå, forvaltes regnet!" fortalte Gabriel oss.

Vi vil ha mye frukt og arbeid av Den Hellige Ånd som forvalter i årene som kommer. En vekkelsesbrann er i ferd med å falle over oss. Måtte bønnebrønnen Fulton Street vokse høyere og høyere, Tennents brønn i ledernes hjerter blir varmere og varmere, Haystack -brønnen fra verdensomspennende høst frigjør sine arbeidere, og den oppvåkende brannen fra Cane Ridge og Second Great Awakening eksploderer inn den inn i den tredje. 

-Dutch Sheets/Norsk oversettelse: Bjørn Olav Hansen (c)

Ingen kommentarer: