søndag, august 15, 2021

Gjenåpne overgitte vekkelsesbrønner, del 3


Vi har sett på en drøm Den Hellige Ånd ga min venn, Greg Hood. Drømmen handler om vekkelser fra fortiden, representert i drømmen av oljebrønner. Brønnene pumpet eller produserte ikke lenger, etter å ha blitt neglisjert og forlatt. De ble kalt "foreldreløse brønner", et begrep som brukes i industrien for å beskrive forlatte oljebrønner. Guds hensikt gjennom drømmen er å avsløre Hans ønske om å fornye tidligere vekkelsesbrønner og gjøre dem produktive igjen. Den første representerte bønn, den andre en ny ilddåp til åndelige ledere. I dag skal vi se på del 3 av drømmen, og fullføre den på mandag.

HAYSTACK BRØNNEN 

Gabriel sa til oss: “Det er andre brønner som trenger din oppmerksomhet. Gå til neste brønn. " Vi løp til den neste brønnen. Dutch gjorde som han gjorde med de to forrige brønnene og gned den graverte platen for å rengjøre den. Han begynte å lese høyt det som var skrevet der. Den lød "Haystack Well." Under det sto det: "Fra disse kysten til nasjonens bredder skal rikets evangelium gå."

Da Dutchvar ferdig med å lese denne graverte plaketten, dukket det opp en mann ved navn Hudson fra siden av Haystack Well. Han sa til oss: “Nasjonene gråter og roper etter lettelse fra religionens slaveri som kirken skapte. Send dem hjelpen de trenger. ”

Gabriel talte til Dutch og sa: "Kall forbederne. Omring brønnen. Forløs brønnen. "

Jeg sa til nederlendere: "Her, ta dette." Jeg rakte ham et signalhorn fra vesken min. Han brakte det til leppene og begynte å spille "utmattelsesanropet". ["Utmattelsesanropet" er en militær signalhorn-anrop  som signaliserer alt utpekt personell til å melde seg for arbeidet som er tildelt soldater som ikke krever bruk av bevæpning.]


Da han lød denne oppfordringen, begynte medlemmer av gruppen forbedere som hadde bedt for valget [Dette er gruppen av ledere jeg tok til 9 byer for å be om valgene] å dukke opp rundt brønnen. Dutch sa til et medlem av teamet: "Be dette inn i brønnen." Til en annen sa han: "Proklamer dette i brønnen." Til andre: "Profeter i brønnen!" Og så videre.

Da hver og en gjorde det de ble instruert om å gjøre, åpnet en stor dør seg på siden av brønnen og tusenvis av mennesker begynte å komme opp av brønnen. Hver og en hadde to flagg rundt skuldrene, et amerikansk flagg og flagget til andre nasjoner, og bar et Appeal to Heaven -flagg på en stolpe.

DUTCH KOMMENTERER 

Det er så mye å avdekke i denne drømmen! Haystack-vekkelsen begynte ved Williams College, Williamstown, MA. "Fem Williams College -studenter møttes sommeren 1806, i en trelund nær Hoosack River, den gang kjent som Sloan's Meadow, og debatterte teoriene om misjonærtjeneste. Møtet deres ble plutselig avbrutt av et tordenvær og studentene tok ly under en høystakk til himmelen ble klar. "Regnskyllets korthet, tilfluktsstedet og særegenheten ved deres tema for bønn og konferanse tok alle tak i fantasien og minnene deres."

"I 1808 startet Haystack Prayer -gruppen og andre Williams -studenter en gruppe kalt" The Brethren. "Denne gruppen ble organisert for å" påvirke medlemmenees oppgave "overfor de som ikke var kristne. I 1812 sendte de ut sine første misjonærer - til det indiske subkontinentet. Dette blir av mange lærde sett på som den viktigste hendelsen for utviklingen av den amerikansk protestantiske misjonen. " 

Denne historien, sammen med uttrykket under navnet om at evangeliet ville gå ut fra disse kysten, og utseendet til "Hudson" - nesten helt sikkert den store misjonæren til Kina, Hudson Taylor - gjør det klart at Gud sier at denne vekkelsen vil resultere i en ny misjonsbevegelse. Uttrykket Taylor snakker om er hjerteskjærende: «Nasjonene gråter, de roper etter lettelse fra religionens slaveri som kirken skapte. Send dem hjelpen de trenger. ”

Vi ble instruert om å kalle forbederne, omringe brønnen og kalle frem denne bevegelsen gjennom bønner, dekreter og ved å profetere - spørre, diktere som Ekklesia og profetere Guds vilje og hensikter inn i jorden. En rest av Kristi kropp er nå rustet til å gjøre alt dette, og viser en fylde av Kristi salvelse og funksjoner. Efeserne 4:13, fra Amplified Bible, sier at vi vokser “i kunnskapen om Guds sønn, [vokser åndelig] til å bli en moden troende, og når til et mål for Kristi fylde [viser sin åndelige fullstendighet og trener våre åndelige gaver i enhet]. ” I denne store vekkelsen kommer kirken til å avsløre Kristi "fylde" - "Hans åndelige fullstendighet" - for jordens nasjoner.

Jeg tror ikke kirken har vært utstyrt for å avsløre fylde av hvem Kristus er siden den tidlige kirken i Apostlenes gjerninger. En grunn er at vi ikke har forstått og operert i fylden av hans fem gaver/salvelser han ga oss (apostler, profeter, evangelister, pastorer og lærere) for å oppnå dette (se Ef 4: 11-12).

Disse funksjonene er nå gjenopprettet, og følgelig vil den fylde som Kristus er, komme til uttrykk. Jorden har aldri opplevd det nivået av vekkelse som kommer.

Kallet som signalhornet representerer er veldig interessant: "tretthetskall", en oppfordring til soldater om å jobbe, men ikke i krig (ikke med våpen). Selv om kirken alltid vil trenge å involvere seg i åndelig krigføring (2 Kor 10: 3-5; Ef 6:12), tror jeg Den Hellige Ånd påpeker på at de som frigjøres fra denne brønnen ikke så mye er krigerne, men innhøstere, evangelistene, budbringerne.

Da vi ba, deklarerte og profeterte om denne brønnen, begynte arbeiderne å dukke opp i tusenvis, ikke bare med det amerikanske flagget, men et annet - uten tvil det til nasjonen de ble sendt til. Alle hadde også Appeal To Heaven -flagg. Ingenting oppnås uten bønn. Vennligst ikke ta lett at dette at Gud krevde at kirken frigjorde sin myndighet og dekreter for å se disse arbeiderne løslatt. Matteus 9: 37-38 forteller oss: «Da sa han til disiplene sine: 'Høsten er stor, men arbeiderne er få. Be derfor høstens Herre om å sende ut arbeidere til hans høst. ’” Selv om Gud åpenbart vil at det skal komme arbeidere som skal høste den store høsten, skjer dette ikke bare fordi det er Hans ønske. Han jobber på jorden gjennom mennesker, ikke uavhengig av dem. Vi må spørre!

Alle de profetiske stemmene jeg kjenner profeterer om at denne neste vekkelsen vil være verdensomspennende og resultere i den største globale høsten noensinne. Noen kristne som ikke kjenner meg og ikke har fulgt meg veldig lenge, tror feilaktig at fokuset mitt og byrden for Amerika er en feilplassert opphøyelse av Amerika over andre mennesker og nasjoner. Dette er langt fra sant. Min lidenskap for Amerikas restaurering og skjebne skyldes Guds kjærlighet til alle mennesker og nasjoner. Amerikas kall er å tjene hele jorden for verdensomspennende høst. La oss be om dette nå.

fortsettes

Ingen kommentarer: