søndag, august 01, 2021

Profetisk: Om å forstå seg på den tiden og den sesongen vi lever i, del 5


 DET ER TID FOR TRESKING

Og det er derfor vi fortsetter å forkynne, i likhet med Jesaja 28, som taler om Hans loddesnor for rettferdighet, og, og bryte dødspakter, vaske bort løgnets tilfluktspunkter og sette den viktigste hjørnesteinen i Sion.

Så vi må be for vår regjering må vi be dette for nasjonenes regjeringer, som Gud har lagt på våre hjerter. Og, vi må innse at dette er en sesong som ikke er lett, fordi det er en tid for å håndtere djupe røtter. Jeg vet ikke hvordan det er med deg, men i mitt eget liv føler jeg at Gud har tatt seg av røtter i løpet av dette året med nedstegning. Han har vist meg ting. Han ville bare kutte av røtter og det er verdt det. Det er en tid for tresking.

Det var et av de første ordene han ga; Tempelhøyden var et treskegulv, og det strålende tempelet er bygget på et treskegulv.

Så vi trenger bare å si, Herre, gi meg nåde mens terskingen pågår, gi meg styrke til ikke å gi opp. Ikke for å ikke gi slipp, gi meg nåde. 

Jeg må fortsette å grave og hugge og forkynne Guds ord. Dette tveeggede sverdet er en øks mot disse tingene. Til slutt vil vi, Herren vil vise oss, og hvis vi ikke kan få den ut, så representerer lastebilen på en måte englene. Kom, hjelp oss endelig. Endelig får vi det ut. Men de vil, Han vil at vi i bønn skal forkynne sitt ord til, til, å tro for disse tingene.

Men så sender han den engler til å hjelpe oss. Han sender en stor motor for å hjelpe oss, for å få tak i rotproblemerne.  Og jeg tror at når vi gjør det, tror jeg på denne nasjonen at vi kan se at noen veldig rotproblemer, blir trukket ut.

Nå forleden dag, da vi har snakket mye om alle disse tingene, lyttet jeg til Matteus i The Passion-oversettelsen Og måten han oversatte dette på talte til meg. For mange sa: 'Korona? Er dette slutten? Er dette slutten på alt? Og bare Du vet, kommer alt til å være over snart?'

DETTE ER IKKE SLUTTEN 

Og på mange måter skulle jeg ønske jeg kunne si at det var det, men jeg tror ikke det er det, det er begynnelsen på slutten. Og det kan ta lang tid, men Gud vil gi oss sin styrke og nåde.

Så lytt til det Han sier her, i The Passion oversettelsen, Matt 24 vers 6 til 14; "Du vil høre om kriger og revolusjoner på alle sider med flere rykter om kriger som kommer," men han sier, "ikke få panikk."

Det er så sentralt i denne typen tider. "Ikke få panikk eller gi etter for frykten din. For splittelsen av verdens systemer er bestemt til å skje. ” Hei, det oppmuntret meg bare. Fordi jeg har bedt Gud om å ødelegge de onde systemene i verden.

Og det var som, vel Herre, er vi på overtid? Lar du bare de onde systemene ta helt overhånd?

Det er en tid hvor, en kort tid hvor Han lar de onde systemene og Antikrist styre. Og så dømmer Han dem. Og det er det siste, og Han kommer tilbake. Men jeg følte at Han oppmuntret oss. Yeshua sa det til disiplene sine, som sa: "Hva er årets tegn?" "Hva skal vi vente på?" Han sa: "Vel, det vil være kriger, revolusjoner, rykter om kriger, men det er bestemt for å skille verdens systemer."

DE ONDE SYSTEMENE VIL BRYTE SAMMEN 

Med andre ord, i løpet av denne sesongen, sier Han, vil vi se at mange onde systemer i verden brytes fra hverandre. Ikke alle onde systemer, ikke alt ondt vil bli fjernet.

Du vet, det skjer ikke før Yeshua kommer tilbake. Men i vår tid, før Han kommer tilbake, er det en periode, hvor kriger pågår, og det går rykter om kriger. Det er en tid hvor det virkelig brytes fra onde demoniske systemer.

fortsettes

Ingen kommentarer: