tirsdag, august 03, 2021

Profetisk: Om å forstå den tiden og den sesongen vi befinner oss i, del 7


 FALSKE PROFETER 

Så sier Han at det vil være slike falske profeter som bedrar folkemengder og leder dem bort fra en sannhetens vei. "Det vil bli en slik økning av synd og lovløshet at de hvis hjerte en gang brant av lidenskap for Gud og andre, blir kalde."

Selv noen av de sanne troende vil miste ilden. Og det er derfor vi trenger bedehuset. Derfor må vi stadig komme inn i tilbedelse og bønn og fylle lampene våre med olje slik at vi kan beholde brannen. Ilden kan bare fortsette å brenne hvis vi har olje, og oljen kommer når vi tilber Herren. Når vi ser på Herren, mens vi ser på Hans skjønnhet, mens vi elsker Ham og tilber Ham, blir vi ikke kalt bare for å drive  åndelig krigføring hele tiden. Vi er kalt til å gjøre det også. Vi kalles ikke bare for å gjøre forbønn hele tiden. Vi er kalt til å gjøre det, men vi er også kalt til å ha mye tilbedelse, betrakte Ham, se på Ham, fylle lampene våre med olje, slik at ilden ikke slukner.

Så sier Han: "Til dem som ikke blir kalde, behold håpet til det siste, så vil du oppleve liv og utfrielse." Og når Han sier livet, bør alt være med store bokstaver.

Du vil oppleve Hans liv, Hans livskvalitet. Du vil oppleve Hans frigjøringskvalitet. Vi vil se mektige utfrielser. Vi vil se mektige helbredelser. 

Vi vil se, samtidig som ondskapen, ugresset vokser til modenhet, vil den sanne hveten vokse til modenhet, og den sanne hveten, den sanne kirke, de sanne troende som fortsetter å følge og holde på Ham, blir mer og mer full av liv, eller mer full av lys, mer og mer full av Den Hellige Ånds kraft.

TO TING

Så du har disse to tingene, igjen, polarisering. Mørket blir mørkere, men lyset blir lysere. Så vi skal ikke bli overrasket når de som er involvert i mørkets verden fremmer enda mørkere ting. Det er det Han sa ville skje, at ugresset ville modnes. De ville gjøre enda mørkere og mørkere ting.

Men samtidig modnes den sanne hveten og gjør flere og flere lette ting og flere og flere gode ting og flere og flere kraft ting, og mer, du vet, vi vil bli strålende. Han kommer tilbake for en strålende brud, ikke en som er banket opp, nedslående, overvunnet brud, Han kommer for en overvinnende brud, og vi blir en overvinnende brud.

Vi blir strålende. Vi vil skinne med hans lys, skinne med hans kraft. Midt i alt dette, gjennom alt.

Så Han sier det vil være denne lange utviklingsprosessen, sammentrekningene, fødselen av den siste fullførelsen av Guds rike og Yeshua som kommer tilbake.

PROKLAMER GUD TIL NASJONENE 

"Gjennom det hele vil denne gledelige forsikringen om himmelrikets rike bli forkynt over hele verden og gi hver nasjon en demonstrasjon av Guds virkelighet." Med andre ord, vi vil ikke bare forkynne og undervise. Vi vil demonstrere Guds virkelighet for nasjonene. Vi vil demonstrere det.

"Og etter dette, så kommer tidsaldrenes ende." Så Han sier ikke hvor lenge, men Han indikerer at selv noen av disse enorme tingene skjer, verdensomspennende seismiske hendelser og epidemier og kriger og enorme rystelser og forfølgelser og alt det, sier Han: “Alt dette er bare en begynnelse på å utfolde seg . Men i løpet av den tiden, hvis du holder på meg, vil du oppleve livet.

Du vil oppleve befrielse. Du vil oppleve, ikke bare oppleve, men du vil demonstrere Guds rike på en slik måte at evangeliet ikke bare blir forkynt med ord, men med kraft.

UNGE REIST OPP 

Så vi kommer inn i en tid, og jeg tror vi kommer til å se unge mennesker vokse opp i dette huset (bønnehuset i Jerusalem). Jeg tror vi kommer til å se unge mennesker vokse opp over hele dette landet (Israel) som skal demonstrere virkeligheten av Guds rike med tegn og under og mirakler.

Forhåpentligvis vil noen av oss eldre bli berørt også, men jeg tror virkelig på en spesiell måte at det kommer over barna og ungdommene. Og noen av dem kommer til å overraske oss og plutselig bli veldig brennende, mektige forkynnere av Guds rike med tegn og underverk etter demonstrasjoner til Guds virkelighet.

fortsettes

Ingen kommentarer: