mandag, august 02, 2021

Profetisk: Om å forstå den tiden og den sesongen vi lever i, del 6


ENDETIDENS RYSTELER

Jeg elsker dette skriftstedet: "Han skal herske over dem med jernstav. Som pattemakerens kar skal de bli slått i stykker, ham vil jeg gi makt over folkeslagene." (Åp 2,27)

Mange onde systemer i løpet av denne sesongen brytes i stykker, mens vi fortsetter å be. Så, men så sier Han: “Men det vil ikke være slutten ennå. Det vil fortsatt utfolde seg. Nasjoner vil gå i krig mot hverandre, rike mot rike. ”

“Det vil være fryktelige jordskjelv, seismiske hendelser av episk proporsjon, fryktelige epidemier og hungersnød på plass etter sted. Slik begynner de første sammentrekningene og fødselssmertene i den nye tidsalderen eller den nye æra. ”

HOLD MOTET OPPE! 

Vi må holde håpet levende i løpet av denne tiden. Vi må innse, ok, det er mange forferdelige ting som skjer. Jeg leste akkurat, at de venter utbredt hungersnød nå i Øst -Afrika, fordi ikke bare COVID-epidemien som herjer, men det har vært et problem med regn, og det er ikke nok vann.

Og så, plages de av gresshopper. Og derfor ber vi for Øst -Afrika, for Kenya, for Etiopia, Eritrea, alle disse, vi må be for dem, men >Han sier: “Ting vil skje, seismiske hendelser, vulkaner, jordskjelv av episke proporsjoner . ”

Jeg tror vi kommer til å se større og større ting som skjer på den måten, hvis jeg har rett i å forstå hvor vi er i tiden her. Han sa, "Men dette er hvordan de første sammentrekningene og hvordan fødselriene  i den nye tidsalderen begynner."

Så når en kvinne har riene, vet hun at det er på tide å fokusere. Det er på tide å legge andre ting til side.

GUD ADVARER OSS PÅ FORHÅND 

Du er ikke bare ditt normale liv hele tiden, men det må være et virkelig fokus under hver sammentrekning, men tilbe Gud mellom de riktige sammentrekningene, det er som en pustetid, litt gjenvinning av styrke. Etter alle disse tingene, om sammentrekningene av fødselspine, forteller han oss at du kan forvente å bli forfulgt.

Jeg er så glad for at Herren er ærlig mot oss. Han sier ikke, vel, du skal bare ha Disneyland hele livet, og det blir aldri noen forfølgelse eller problemer fordi du er troende nå, men han advarer disiplene før det skjer. 

Det kan være, at du kan forvente at i løpet av denne tiden, og jeg tror vi er inne i denne tiden, begynnelsen på de første sammentrekningene og fødselsplagene, noe som fører til den nye epoken som til slutt vil vite, når Han kommer, men Han sier, det er bare begynnelsen som bare utspiller seg.

Og Han sier: "Du kan forvente å bli forfulgt, til og med drept, for du vil bli hatet av alle nasjonene på grunn av din kjærlighet til meg." Og nok en gang, det er på grunn av denne polarisasjonen, ettersom lyset blir lysere og mørkere blir mørkere, hater mørket lyset enda mer fordi lyset avslører mørket.

Så Han sa, ikke bli overrasket i løpet av den tiden, at mørket vil reagere og begynne å forfølge lyset. Han sier at det vil skje. Jeg ringte og snakket med iranske husmenighetsledere og forfølgelsen som de gjennomgår er så alvorlig.  Jeg spurte en av lederne: "Hvordan skal vi be for deg i Iran akkurat nå?" Og han sa: "For å være ærlig, vil vi ikke at du skal be om at regimet vil endre seg akkurat nå. Tiden er ikke inne ennå. " Han sa: "Akkurat nå blir de brukt til å avmaske de demoniske kreftene bak islam."

De blir brukt til å avsløre ondskapen som ligger bak de demoniske kreftene i islam. Og folk kommer til Herren i rekordstort antall, den raskest voksende kirken i hele verden er i Iran akkurat nå med den største forfølgelsen.

Så han sa: "Ikke be akkurat nå." Han sa: "Det er ikke lett." Jeg mener, du vet, de går gjennom mye. Mange av de troende i fengsel, slått, alle slags ting skjer. Men han sa: "Bare be nå om at vi skal ha nåde til å være sterke og fortsette å dele evangeliet om Guds rike i denne tiden med stor forfølgelse i Iran."

ET STORT FRAFALL 

Så han sier: "Yeshua advarer i denne spesielle tiden hvor dette skjer. Han sier:" Da vil mange slutte å følge meg og falle FRA. "" Det er det som er veldig trist.

Jeg tror, du vet, disse troende som kommer til Herren i Kina og Iran er så sterke. De er så sterke, fordi de måtte telle kostnaden helt fra begynnelsen av. 

Men i mange vestlige nasjoner signerte folk bare et lite beslutningskort. Jeg bestemmer meg for å følge Jesus, eller hva som helst. Og det var ikke en djup anger og en djup forandring. 

Og når det ikke er det, lar Herren disse rystelsene vise at mangel på, bygge på fjellgrunn. Og derfor sier Han: «Noen vil slutte å følge meg og falle fra, de vil forråde hverandre, hate hverandre. Mange løgnaktige profeter vil reise seg, bedra folkemengder og føre dem fra sannhetens vei. ”

Nå sier han ikke der, at hvis noen tok feil en gang nårde profeterte, er de en falsk profet. En falsk profet er en som kontinuerlig bruker det profetiske til å lede mennesker bort fra sannheten og inn i usannheter, for å føre dem til trelldom, og i Skriftene fører falske profeter ofte mennesker til seksuell umoral ved sitt eksempel og slike ting.

fortsettes

Ingen kommentarer: