mandag, august 23, 2021

Hvorfor er middelaldrende menn så stygge mot unge engasjerte kvinner?


Hva er det som får middelaldrende og godt voksne menn - og noen kvinner - til å gå aldeles av skaftet, bli ufine og direkte vemmelige mot unge jenter som engasjerer seg i miljøkampen? Hva er det som provoserer dem så kraftig at disse mennene og kvinnene blir aldeles uspiselige? Det er et sinne der ute som er helt utrolig. Det må da være mulig å være uenig i sak, og ikke opptre så uverdig og sjofelt.

Vi så det med Greta Thunberg. Alt provoserte med henne. Utseende, klær, væremåte og synspunkter. 

Nå har vi fått vår egen Greta: 17 år gamle Penelope Lea, som ble miljøengasjert allerede som åtte-niåring. Hennes engasjement får menn på min alder og yngre til å rase. Det ble så opphetet og stygt at TV 2 hvor Penelope Lea opptrådte, måtte stenge kommentarfeltet.

Første gang Penelope Lea fikk hatmeldinger var hun bare 12 år!

Vi voksne er ikke akkurat gode rollemodeller.

Det må være fint at unge mennesker engasjerer seg. Det er jo de som får se de verste følgene av hvordan min generasjon har ødelagt det skaperverket Gud satte oss til å forvalgte! Fortsetter vi å oppføre oss så dårlig kan det ende unge mennesker lar være å engasjere seg. Omkostningene blir for store og tøffe. Og så er min generasjon opptatt av å bekjempe mobbing! 

Ingen kommentarer: