fredag, august 13, 2021

Gjenåpne overgitte vekkelsesbrønner, del 1


Her presenterer jeg en ny artikkel som er skrevet og publisert av den amerikanske forbederen og forfatteren Dutch Sheets denne uken, og som jeg har oversatt til norsk. Det har jeg gjort fordi jeg tror innholdet er brennaktuelt for vår tid, og noe Gud vil ha frem:

Min venn Greg Hood (bildet), en profet, fikk nylig en betydelig drøm om den kommende vekkelsen. Dens lengde, sammen med innsiktene jeg tror Den Hellige Ånd vil at jeg skal dele fra den, vil kreve at jeg tar 2-3 dager å gjøre det. Drømmen handler om fire vekkelsesbrønner fra fortiden, og Guds intensjon om å åpne disse brønnene på nytt. I dag skal vi se på den første.

Drømmen startet med at Dutch Sheets og jeg sto midt i det vi trodde var oljefelt, omtrent som du ser i Texas. Det var oljebrønner var overalt - mange forskjellige størrelser og former. Jeg kommenterte dette overfor Dutch: “Dette er ikke tradisjonelle brønner. Dette er spesielle brønner. Se hvordan de er formet og hvillken avstand de har til hverandre."

Vi begynte å gå gjennom feltet og se på hver brønn, undersøke komponentene og hvordan de ble laget. Jeg sa deretter til Dutch: "Disse brønnene er fremdeles i bevegelse. De er foreldreløse! "

En foreldreløs brønn er en som er forlatt og ubrukelig. Når en brønn er forlatt, kan den produsere giftige utslipp og forurensning, bli et problem i stedet for en kilde til energi og velstand. Dessverre skjer dette med vekkelser. Ofte blir de som var en del av et tidligere bevegelse av Gud foreldede og/eller religiøse over tid. Dessverre er det mange av dem som avviser, til og med motsetter seg, den neste nye Åndsutøselsen.

Dutch sa til meg: “Jeg kjenner disse brønnene. Jeg har studert dem alle. Blåkopiene deres ble gitt til meg i ingeniørklassen min. Jeg vet hvordan disse brønnene fungerte og hvordan de ble designet for å aldri slutte å strømme, men noen har tuklet med dem og Dunamis -seglet har tørket og sprukket. De kan ikke holde det riktige trykknivået lenger. ”

Som jeg sa, representerer disse brønnene tidligere vekkelser, utøselser av Den Hellige Ånd. Dunamisseglet viser Hans regenereringsarbeid i oss. Dunamis er det greske ordet for kraft, kraften vi mottar når Den Hellige Ånd fyller oss (Apostlenes gjerninger 1: 8). Den Hellige Ånd "forsegler" oss, som en konge ville forsegle noe med ringen sin, og markere den som hans. Efeserne 1:13 sier: “I Ham ble også dere, etter at dere fikk høre sannhetens ord, det som er evangeliet om deres frelse - i Ham ble også dere, da dere kom til tro, ble dere beseglet med Den Hellige Ånd, løfets Ånd”.

Dunamissseglene på disse brønnene var tørre og sprukne. Dette viser oss at det Gud gjorde tidligere - brønnene som en gang var fylt med kraft og spylt med Den Hellige Ånds olje, hadde nå tørket opp, noe som gjorde dem ubrukelige, foreldreløse. Ingen ærlig troende kan nekte for at dette er et nøyaktig bilde av den amerikanske kirken. Vi har våre "former" for gudsfrykt, men ingen kraft (se 2. Timoteus 3: 5). Det er mulig å være så god til det vi gjør at vi har et "navn (rykte) at vi lever", men er åndelig døde (Åp 3: 2). 

BRØNNEN I FULTON STREET 

Dutch trakk et lommetørkle fra den høyre bukselommen bak. Da vi gikk opp til en av brønnene djupt inn på feltet, en gammel brønn, begynte han å tørke av en gravert plakett på den. Mens han gjorde det, begynte han å lese fra den graverte plaketten. Jeg kunne se at Hollands ansiktsuttrykk begynte å forandre seg. Det var spenning, men også blandet med tristhet. Teksten på denne graverte plaketten lød "Fulton Street Well." Rett under sto det "Dutch, ikke kast inn håndkleet! Prime meg med mayim. ”

Fulton Street -vekkelsen var en bønnevekkelse i 1857, ledet av Jeremiah Lanphier, som begynte i New York og spredte seg over landet. Bønnetimene ble holdt fra kl. 12.00 til 13.00 daglig, slik at folk kunne komme fra jobb i løpet av lunsjtiden. Disse bønnemøtene vokste til 10 000 mennesker daglig i New York alene. Bønnen førte til en full vekkelse som berørte hele landet, hvor minst 1 million mennesker ble frelst.

'Mayim' er det hebraiske ordet for vann. Plaketten sa: "prime meg med mayim." Dette symboliserer uten tvil livets elv. Johannes 7: 37-39 sier: "Den siste dagen, den store høytiden, stod Jesus og ropte og sa: 'Hvis noen er tørst, så la ham komme til meg og drikke. Den som tror på meg, som Bibelen sa: Fra sitt innerste vesen vil det strømme elver av levende vann. ’Men dette sa han med henvisning til Ånden, som de som trodde på ham skulle motta; for Ånden var ennå ikke gitt, fordi Jesus ennå ikke var herliggjort. ”

Verbetidene i disse versene er svært viktige. De er kommandoer, ikke invitasjoner, og kontinuerlige i handling. Jesus sa bokstavelig talt at vi må komme til Ham og fortsette å drikke. Hvis vi gjør det, vil livets elv kontinuerlig renne fra oss. Åpenbart, hvis vi ikke kontinuerlig drikker fra Ham, vil vannet tørke opp. Dessverre er dette det som skjer med de fleste vekkelser. Etter en stund blir folk fornøyd og slutter å drikke. Bevegelsen begynner å tørke ut, som det er avbildet av denne brønnen. Drømmen forteller oss at vi må fylle brønnen med Helligånds vann, mayim.

Jeg kunne se at Dutch ble tatt tilbake av dette. Ansiktet hans endret seg til et som avslørte intens tenkning og omtanke. Dutch snudde seg mot meg og sa: “Gi det til meg! DET ER PÅ TIDE!" (Da han sa dette, kunne vi se en engel nærme seg oss på avstand.) Jeg stakk hånden ut i en pose jeg bar over skulderen min, trakk ut en liten flaske, formet som et løvehode, merket "MAYIM FOR PRIMING."

Jeg ga den til Dutch. Han helte den over grunntetningen i brønnen som nå var tørrråtnet. Jeg husker jeg tenkte for meg selv i drømmen: “Dette er ikke måten du fyller en pumpe på. Du må helle den i primeren. ”

Dutch snudde seg deretter mot meg og sa: «Forresten, du grunner ikke til en vekkelsesbrønn på samme måte som du prøver å opprettholde religion. Vekkelse er i seglet. Det skaper det naturlige trykket som forårsaker en sprut! "

Religion prøver å "fylle pumpen" til vekkelse med hype, sensasjonalisme, menneskeskapte programmer og metoder. I drømmen forteller Den Hellige Ånd oss at "vekkelse er i seglet." Den samme Hellige Ånd som fylte og forseglet oss da vi ble født på ny, må være den som daglig fyller oss med sin dunamikraft/elven.

Våre planer og metoder vil aldri gi vekkelse. Vi må ha en ekte strøm av Den Hellige Ånd. Han vet hvordan Han åpner de tilstoppede og forlatte brønnene, slik at livets elv slipper ut fra våre innerste vesener, som for øvrig i den greske teksten er et ord som bokstavelig talt betyr “livmor” (koilia). Livet han har gitt oss er ment å gjengis, flyte fra oss til andre. Vi er Kristi livmor på jorden.

Umiddelbart begynte pumpemekanismen på brønnen å bevege seg. Den stønnet djupt mens den gjorde det, som en gammel motor som ikke har blitt brukt på mange år, gjør det når man prøver å starte den. Vi kunne høre vannet begynne å komme seg oppover røret som var i bakken. Dutch sa til meg: “DETTE ER DET! DET SKJER!"

Gud åpner vekkelsesbrønner og sender et synergistisk uttrykk for dem til jorden. I drømmen var den første brønnen han åpnet igjen en bønnevekkelse. Dette har skjedd og fortsetter, noe som muliggjør gjenåpning av de andre brønnene. Vi skal se på disse brønnene og mer av drømmen i neste artikkel. 

fortsettes

Dutch Sheets:

Ingen kommentarer: