torsdag, august 05, 2021

Profetisk: Om å forstå den tiden og den sesongen vi lever i - siste del, del 9


 ET STORT ALIYAH FRA VESTEN 

Jeg nærmer meg slutten nå. I Jesaja 60 taler Han også om den arabiske halvøy. 

Så samtidig som et tykt mørke hviler over nasjonene samtidig som Hans lys begynner å stige i Jerusalem, vil det samtidig finne sted en stor Aliyah fra Vesten. 

Jes 60,6-7: "En stor flokk av kameler skal dekke ditt land, kamelhopper fra Midjan og Efa. Alle fra Saba skal komme. Gull og røkelse skal de ha med, de skal forkynne Herrens pris. Alt småfeet fra Kedar skal samles hos deg, værene fra Nebajot skal stå til din tjeneste. De skal bæres fram til velbehag på Mitt alter, og Jeg skal herliggjøre Min herlighets hus."

Nå for å sette dette på et mer moderne språk representerte kameler i utgangspunktet handel. Det var det viktigste med handel og næringsliv på den arabiske halvøy. De ville ta med varer fra Kina, fra Indonesia, fra India, fra Øst -Afrika, men de ville komme opp til Den arabiske halvøy og bli brakt på kameler og alle disse stedene, Midian, Efa, Seba, Kedar, Nebajot er alle en del av det ble ansett som den arabiske halvøy på den tiden Jesaja skrev dette.

HOVEDVEIENE TIL JESAJA 

Så jeg tror det ikke bare er en Jesaja 19 -hovedvei, for hvis du ser nærmere på Jesaja 19, dekker ikke Det assyriske imperiet Den arabiske halvøy. Og så taler det om det meste av Midtøsten i Jesaja 19, men jeg tror det er en Jesaja 60  hovedvei nå vil være den arabiske halvøy som våkneropp, blir levende, åndelig og kommer tilbake til Jerusalem.

Så den første handelen begynner å skje. Flokker med kameler, værer og flokkene er til gudstjenestefeiringen. Så de legger forholdene til rette for ofringer som faciliterer tilbedelse i Jerusalem, i Israel. Og kommer, fra Seba som  er Saudi -Arabia.

Så Saudi -Arabia, de kommer med gullrøkelse og forkynner lovprisning av Herren. Så med andre ord, det vil være mennesker som blir troende i Saudi -Arabia, som kommer til Jerusalem for å bringe tilbud, for å lette tilbedelse i Jerusalem og for å prise Gud og for å tilbe og rose at vi kommer til å se dem komme hit i Succat Hallel.

Jeg tror vi kommer til å se folk fra Emiratene. Vi kommer til å se arabere. Vi skal se Omanis. Vi kommer til, jeg tror vi kommer til å se mennesker fra disse nasjonene som skal reise langs Jesaja 60 hovedveien og tilbe Herren i Jerusalem.

Dette er en visjon jeg mottok i mai 2018. Jeg så engler bli sendt fra tronen, og de la hovedveier fulle av lys som førte mange nasjoner til Lammet og Hans trone. Fra et høyere utgangspunkt så det ut som et satellittkart. Du kjenner de satellittkartene du ser om natten, og du kan se motorveiene, lysene i byene og land som har mye strøm.  Du ser på, så disse lysveiene kom gjennom "Davids harpebro" ved inngangen til Jerusalem. Og disse nye motorveiene var som et nytt web. 

Det hadde vist at Gud fjernet mange onde systemer, som var som mørke edderkoppnett i nasjoner. Og så sa Han, at i visse nasjoner vil de bli erstattet av et nytt nett som er velsignelseslinjer.

Jeg så, og jeg skrev dette ned. Dette er, vet du, bekreftet på nettstedet og alt tilbake i 2018 at jeg så lysveier utvikle seg mot Jerusalem, mot Israel fra Egypt, fra Saudi -Arabia, fra De forente arabiske emirater fra Kuwait og fra Bahrain.

Nå 2020, 15. september, har De forente arabiske emirater og Bahrain allerede undertegnet "Abrahams fredsavtale" med Israel. Nå vet jeg at noen mennesker ser alt dette fordi alt dette er uhellige allianser, og Israel burde ikke inngå allianser med muslimer og alt dette, men jeg tror at Gud er i utgangspunktet i alt dette.

Jeg vil bare at du sier det tydelig, jeg tror det kan brukes til ondskap. Vi må be om at kreftene bak islam ikke bruker disse tingene for å bringe vanhellighet inn i disse linjene, men det er en hellig del i denne innretningen. Det kommer til å være mange egyptere, saudiarabere, emirater, kuwaitere, Bahrainier som kommer til Herren som skal bringe offer til Jerusalem. De kommer for å prise og tilbe Herren i Jerusalem.

Jeg så hovedveier overstrålet av lys utvikle seg i disse nasjonene tilbake i 2018, to år før, langt før de snakket om mulige normaliserte forhold mellom steder som De forente arabiske emirater og Bahrain. Jeg så at minnes Holocaust Memorial Day, åpent og offentlig i Bahrain.

Dette er sprøtt. Hvis du ser hvor Bahrain var for to år siden og nå det jødiske samfunnet, kan det fritt minnes Holocaust Memorial Day med et online arrangement som involverer Baharaini -tjenestemenn.

Jeg mener, det hele er rettferdig, Gud gjør noen nye ting, og vi må forstå de nye tingene Han gjør. Dette er ikke så ille. Dette er først og fremst bra. 

Disse avtalene som skjer, Gud åpner hovedveier og allerede nå kan vi fly til Dubai med et israelsk pass. Noen som Seba, som bare har et israelsk pass, kan nå dra med oss ​​til Dubai. Så vi tror Herre, Han kommer til å åpne opp noe i Dubai som vi skal gå og gjøre. Og så kommer de hit. Og det vil vi se mange mennesker komme derfra for å tilbe Herren i Jerusalem.

Så vi er på en ny dag og Gud gjør nye ting, og vi må oppfatte og forstå de nye tingene, og ikke ha en gammel forståelse for disse tingene. Ja, det kan være de vanhellige alliansene. Jeg ber ofte mot vanhellige allianser her, men jeg tror at disse Abraham -avtalene ikke først og fremst er vanhellige.

Jeg tror dette er en allianse skapt Herren som oppfyller Guds ord i Jesaja 60 og andre skriftsteder. Og så, du vet, vi må be om at alle vanhellige ting som prøver å komme langs disse hovedveiene, stoppes fra å komme, men at det Gud vil gjøre for å åpenbare Israels Gud, disse nasjonene vil skje. Så vil jeg avslutte med dette:

Det siste synet var de små brødene og fiskene. Hver gang rystelsne kalte dem ned, sa vi: Herre, her er min lille kurv med brød og fisk, og Han vil gi oss tilbake en større kurv med mirakler og helbredelser og mennesker som kom til Herren.

Da blir det nok en rystelse. Og så, men det ville kalle dem ned. Vi ville gi tilbake den mellomstore kurven for å bli større og større mellom hver rystelse. Kurvene ble større og større av helbredelser og mirakler av tegn og underverk av mennesker som kom til Herren.

Han, jeg tror av hele mitt hjerte at vi kommer til å se dette igjen. Det virket som om det var en prosess. Det var ikke bare herfra til der, men det var en prosess. For hver rystelse ble den større og større.

Slutt.

Foto: Wikipedia

Ingen kommentarer: