tirsdag, mai 26, 2009

Elimkyrkan får tydelig og uredd pastor når Stefan Swärd tiltrer



Ikke uventet fikk Stefan Swärd kall til å bli pastor i Elimkyrkan i Stockholm, og søndag takket han ja. Dermed får en av Stockholms frimenigheter en pastor med stor integritet, som er uredd, tydelig og som står med begge beina godt plantet i Bibelen!

Stefan Swärd er en mann med en tydelig stemme i dagens Sverige. Der hvor mange forholder seg tause, har Swärd sagt fra hva Bibelen sier i kontroversielle spørsmål. Han har våget å ta tak i hva Guds ord sier i homofilissaken, spørsmålene om hvem som kan bli medlem av en kristen forsamling og han har vært tydelig i diskusjonen om Jonas Gardell og dennes avsporing fra sann kristen tro. Nå står Swärd overfor nye utfordringer. Elimkyrkan er en ekspanderende forsamling hvor medlemstallet er blitt fordoblet de siste 10 årene. Menigheten har i dag 350 medlemmer. Elimkyrkan driver også nyplantningsarbeide andre steder i Stocholm.

Fra Norge sender vi våre beste lykkønskninger, og ber om at Gud skal gi stor nåde og styrke i den nye tjenesten. Vi venter spent på å høre gode nyheter fra Elimkyrkan i tiden fremover.

http://www.dagen.se/dagen/article.aspx?id=171038

Se Stefan Swärds egen blogg:

http://www.stefansward.se/

Ingen kommentarer: