lørdag, mai 09, 2009

Hvordan se verden gjennom Jesu øyne



Mike Huckabee (bildet), tidligere guvenør i Arkansas, presidentkandidat og pastor, er en av hovedtalerne pastorkonferansen til Sørstatsbaptistene i Louisville i juni. Huckabee's tema er: "Hvordan se verden gjennom Jesu øyne."

"Jeg håper å hjelpe deltagerne til å se at vår oppgave er å ta det menigheten står for ut til verden, i stedet for å bruke menigheten til et sted hvor han trekker seg bort fra verden," sier Huckabee i et intervju med Baptist Press i forkant av pastorkonferansen.

Mike Huckabee er tydelig på at han tror Guds ord er ufeilbarlige ord:

"Enten tror vi på Bibelen eller så gjør vi ikke det. Bibelen sier at vi skal være salt og lys i verden. Hvis vi ikke setter det ut i praksis så er ordene våre tomme når vi sier at Bibelen er Guds ord."

Huckabee er opptatt av at vi i en tid med økonomisk stress og moralsk forfall må troende være forsiktig med holdningene sine overfor en verden av fortapte mennesker, slik at våre holdninger er formet av Jesu kjærlighet, ikke av menneskers meninger som har deres egen agenda for å påvirke samfunnet:

"Vi skal ikke se verden gjennom økonomenes øyne, politikerne, reklamemannens, filmskaperne eller underholderne. Vi skal se verden gjennom Jesu øyne."

Presidenten for Sørstatsbaptistenes pastorforening, Ed Litton, sier at de som kjenner Mike Huckabee, kjenner han som en mann med stor integritet:

"Vi har sett ham stå mellom menigheten og verden og representere Gud midt i motstanden," sier Litton og legger til: "Han er tydelig på hva han tror på, men han elsker samtidig sine fiender."

Ingen kommentarer: