torsdag, desember 09, 2010

Hva det innebærer å overlate seg i Jesu hender


Jeg holder på å lese en bok av Jamie Buckingham (bildet), mangeårig redaktør av det kjente amerikanske tidsskriftet Charisma og forfatter av en rekke kjente kristne bøker om Corrie ten Boom, Kathryn Kuhlman, Nicky Cruz med flere. I denne boken - Risky Living - skriver Buckingham noe om etterfølgelsen av Kristus, som jeg synes er så godt sagt, at jeg gjerne vil dele det med bloggens lesere:

"Når man velger å følge Jesus overlater man av fri vilje retten til å velge eller endre på konsekvensene av den beslutningen. Ansvaret for det som senere skjer deg har den som du av egen fri vilje har gjort til Herre i ditt liv. Den påhviler Ham å styre og lede deg, slik at du blir "likedannet med Hans sønns bilde" (Rom 8,29) Hva som altså hender inngår i Guds plan for å føre deg fram til modenhet."

1 kommentar:

broder i kristus sa...

En bølge med kjærlighet strømmet igjennom min sjel med dagens ord.
Nettop at Kristus lever i meg gjør at lengselen etter å gjøre det gode presser mer og mer på. Det som man tideligere syntes var viktig med status og penger blir til støv når man smaker den rikdommen det er å leve i Jesus.
Livet blir å vandre med Gud natt og dag der hjerte ikke klarer annet en å kjenne Guds ønsker.
Finnes det større rikdom en å kjenne seg totalt innhyllet i Gud der man puster fihet og kjærlighet som er så ren at man ikke kan annet en elske Gud.
Mange ganger tenker jeg på dem som bare lever i troen på Jesus uten å overlate seg helt inn i Han så dem får smake kjærliget og fred som overgår all forstand.La Jesus leve i hele vårt hjerte Gud det ber vi deg om som det eneste virkelige ønske ett menneske kan ha til seg selv amen.