onsdag, desember 22, 2010

Peter Hoover har vært igjennom en vellykket operasjon


Endelig kan vi bringe gode nyheter fra Australia! Flere av dere har vært med på å be for Peter Hoover (bildet), grunnleggeren og lederen for Rocky Cape Christian Community, en anabaptistisk kommunitet, som har hjernesvulst. Onsdag gjennomgikk Peter en stor operasjon hvor svulsten ble fjernet. Legene regner med at de har klart å fjerne alt, men kan selvsagt ikke garantere noe som helst. Svulsten var to og en halv centimeter stor - omtrent halvparten av størrelsen på kreftsvulsten som ble fjernet ved forrige operasjon.

Peters kone - Susan - skriver i en epost i dag at Peter er overført til North West Regional Hospital i Burnie, omtrent 40 minutters kjøretur fra eiendommen kommuniteten eier. Både Susan, deres barn, og kommunitetens medlemmer er selvsagt svært glad for at Peter har overlevd operasjonen og at den er så vellykket. Hva operasjonen konkret vil medføre for Peters helse er ennå uvisst. Frem til operasjonen hadde han store problemer med å huske, kunne lese og delvis også snakke. La oss fortsette å be om at han blir 100 prosent frisk. Både familien, kommuniteten og alle hans venner verden over, trenger ham.

Kommuniteten i Australia er ellers rammet av kikhoste. Det er spesielt barna som er syke. La oss huske dem når vi ber.

1 kommentar:

Broder i Kristus sa...

Bønnen fortsetter. Godt at du legger ut hvordan det går, så mange kan sende sin bønn til syke brødre. Legene ber jeg også for så dem får kraft til å virke i Guds hånds kjærlighet.Må Peter få en frydefull jul med dem Han er glad i Far. Takk for at du alt har hørt våre bønner Far.