torsdag, desember 30, 2010

Jo flere kristne familier som forvises fra landsbyen Katin, jo flere blir kristne!

11 kristne familier i landsbyen Katin i Ta Oih distriktet i Saravanprovinsen i Laos, fikk sine rismarker ødelagt av landsbyens ledelse i samarbeide med landets kommunistiske myndigheter, 26.desember. Tre dager tidligere hadde syv andre kristne familier opplevd å bli truet til å oppgi sin tro.

Lille-julaften dukket høvdingen i landbyen Katin opp sammen med bevæpnede myndighetspersoner, og gikk inn i hjemmene til syv kristne familier. Disse fikk ordre om å fornekte sin tro på Jesus. Da de syv familiene - tilsammen 15 personer - nektet å gjøre dette, tok de bevæpnede mennene med seg de syv kristne familiene og førte dem ut av landsbyen, og nektet dem å vende tilbake.

To av de som ble jaget fra sitt eget hjemsted lille-julaften var vitne til at 11 kristne familier ble forvist fra landsbyen Katin i januar. De kom til tro rett etterpå som en følge av dette! I juni i år truet myndighetene med å skyte alle de forviste kristne om de vendte tilbake til landbyen. Det førte til at fire andre familier kom til tro på Jesus! Også i oktober kom en familie til tro etter at myndighetene gjentok sine trusler.

De kristne som er forvist fra sitt hjemsted holder til å utkanten av landsbyen, og lever under svært vanskelige kår. La oss takke Gud for deres trofasthet og utholdenhet, og be om at Gud beskytter dem i tiden fremover. La oss be om vekkelse i landsbyen Katin.

Ingen kommentarer: