fredag, juni 29, 2012

Arbeidet med å fullføre Kristi himmelfartskapellet begynner i neste uke

Nå er vi nært ved målet vårt! Etter planen ankommer vår rumensk ortodokse venn på mandag, og vi kan begynne det svært etterlengtede arbeidet med å fullføre Kristi himmelfartskapellet. Ennå er vi ikke i mål med hva vi trenger av penger for å få lagt gulv og tak, men vi har tro til Gud om at resten av pengene skal komme inn. Tusen takk til alle som så langt har bidratt til å hjelpe oss med å få realisert drømmen om vårt bønnekapell i skogen! Må Herren rikelig velsigne dere tilbake. Når bønnekapellet står ferdig vil vi begynne med å feire nattverdgudstjeneste her en gang i uken, ved siden av bønnesamlinger. Kristi himmelfartskapellet er økumenisk. Det vil bli vigslet som bønnekapell senere. Vi kommer tilbake til datoen.

Vil du være med på å hjelpe oss med de siste pengene som trengs? Små og store beløp - alle er like velkomne! For gaver kan følgende konto brukes:

1604.14.64406 Kontoens navn er Poustinia.

Vi er også i behov av folk som kan ta i et tak med tømmerstokkene som skal tas ned og settes opp igjen. Ta gjerne kontakt med meg om du kan hjelpe til.

Ingen kommentarer: