mandag, juli 05, 2021

John og Sandy Halvorsen bønnevandrer USA


I noen artikler har vi snakket om å påvirke åndens usynlige rike, for å få til endring i det synlige, naturlige området. Da Kristus kunngjorde opprettelsen av menigheten, hans ekklesia på jorden, gjorde Han det veldig klart at denne menigheten ville trenge å forstå hvordan han først og fremst skulle frigjøre sin styrende myndighet på det åndelige området - "himmelske steder".

"Jeg sier også til deg at du er Peter, og på denne klippen vil Jeg bygge Min menighet. Og dødsrikets porter skal ikke få makt over den. Jeg vil gi deg nøklene til Himlenes rike, og alt du binder på jorden, skal være bundet i Himmelen, og alt du løser på jorden, skal være løst i Himmelen." (Matt 16,18-19)

Spiros Zodhiates, i sin fantastiske hebraisk / gresk, Key Word Study Bible sier: “En mer nøyaktig oversettelse av vers 19 fra gresk er‘ Og jeg vil gi deg nøklene til himmelriket. Og alt du skal binde på jorden, skal være som å være bundet i himmelen; og alt du vil løse på jorden, skal være som å være løst i himmelen. ’”

Nøklene (autoriteten) Kristus sa at Han ville gi oss var åpenbart åndelige, ikke fysiske. Dette betyr selvfølgelig at når helvetes porter binder, løses og overvinnes, vil alt skje i det usynlige, åndelige riket. Vi, menigheten, må først vinne våre seire på disse "himmelske stedene." Da kan vi høste frukten på jorden.

Dette er grunnen til at vi appellerer til himmelen; den frigjør kraft i himmelen for å gi oss seier på jorden. Noen får unike bønneoppgaver. Følgende er et eksempel på en uvanlig oppgave for å frigjøre gjennombrudd i ånden: 

I 1998 mottok John Halvorsen et uvanlig oppdrag fra Herren. Gud talte til ham gjennom 1.Mosebok 13:17: "Stå opp, gå landet, dets lengde og bredde, for jeg har tenkt å gi deg det." John følte at dette var Guds stemme som snakket til ham, og begynte å gå - fra den kanadiske grensen til Mexicogolfen, og ba for Amerika hvert steg av veien. Han fulgte motorvei 61, Great River Road, og ba Gud om en fri strøm av Den Hellige Ånds elv som skulle strømme over nasjonen vår, og bringe en mektig vekkelse.

I 1999 gikk han fra Stillehavet i Oregon til Atlanterhavet i Delaware. Han ba for amerikanske forbedere om at de skulle høre behovet for djupere bønn for nasjonen vår, og ante at turbulente tider lå foran. I år 2000 kjørte John og kona Sandy omkretsen av Amerika. Gud hadde gitt ham et skriftsted for hver stat. Underveis stoppet de i fire byer for å blåse i shofar og be om at vekkelsesvindene skulle blåse gjennom Amerika: Seattle, Los Angeles, Miami og New York City. Og oppdragene har ikke avsluttet.

I 2015 hørte John Herren instruere ham om å ta Appeal to Heaven-flagget til Nord- og Sydpolen, og kom med profetiske erklæringer fra jordens ender. Han nådde Nordpolen i 2016 og i 2017 Sydpolen. Jeg har sett bilder av ham der med voldsom vind som raser, da han plantet The Appeal to Heaven-flagget i den frosne bakken.

John har også gått over 9656 kilometer over Europa og Asia, fra Portugal til den kinesiske grensen, og bedt og erklært Guds ord og bedt om at hans nærvær skulle dekke landet. Kona Sandy ble med ham på det eventyret, akkurat som hun gjorde på deres første Prayer Walk America-reise i 1998.

Så sent som i 2019 gikk John-bønnvandret 5150 kilometer fra Los Angeles til Chicago, til New York City. Wow!

I dag vil du finne John og Sandy igjen, vandre landet og svare på Guds oppdrag for dem. De går for tiden fra Miami til Seattle, deres fjerde tur over nasjonen vår. John vil kjøre rundt 3500 kilometer og ropte til Gud og ber ham om en åndelig oppvåkning for å komme til vårt store land. 

Dette er lange reiser - noen varer så lenge som ni måneder. Hvorfor er Halvorsens overbevist om at Gud har bedt dem om å bønnevandre Amerika, og til og med Europa og Asia? De er, som jeg, overbevist om at Gud ønsker å bringe en ny stor oppvåkning - ikke bare til Amerika - men til hele kloden. Så du kan si, hvis Gud ønsker at det skal skje, hvorfor bruker de tid, penger og energi på å gå og be. Og de er ikke unge lenger- de er på min alder! Men som jeg har lært deg fra Skriften, er ikke Guds vilje automatisk. Han ønsker å jobbe gjennom deg og meg, Hans folk, når vi samarbeider og samarbeider med Ham, og fyller himmelens skåler (Åpenbaringen 5: 8) med våre bønner og forordninger, og samarbeider med Den Hellige Ånd for å bringe et hittil usett trekk fra Gud.

- Dutch Sheets/Oversatt av Bjørn Olav Hansen (c)

Jeg kommer tilbake med en egen artikkel om Sandy og John Halvorsen senere.

Ingen kommentarer: