tirsdag, juli 13, 2021

Profetisk: Hvordan be for den nye israelske regjeringen akkurat nå


Lederen for bønnehuset Succat Hallel i Jerusalem, Rick Ridings, gir her råd sammen med andre messianske ledere i Israel, for hvordan man kan be for den nye israelske regjeringen: 

Det er mye som angår oss når det gjelder den nye regjeringskoalisjonen i Israel. Men vi var enda mer bekymret for det uhellige kvelertaket fra det ultraortodokse Shas-partiet mot den forrige regjeringen, og spesielt innenriksdepartementet. Vi, og de fleste av de messianske lederne vi har vært sammen med nylig her i Israel, deler disse bekymringene.

Jeg vil dele et syn jeg hadde 1. juni 2021, kort før den nye regjeringen kom til makten 13. juni, som kan kaste lys over hvordan Herren kan bruke den nye statsministeren, innenriksministeren og ministeren for Religiøse saker til å åpne visse dører som må åpnes i den tiden vi nå befinner oss i:

1. De vestlige portene for Aliyah

I synet jeg hadde 1. juni så jeg at engler hadde bygget motorveier i en ny tid for Aliyah (jøder som immigrerte til Israel) fra Vesten. Jeg så at det hadde vært en akselerasjon med å bygge disse motorveiene siden COVID-19-pesten begynte.

Disse motorveiinngangene ble blokkert av hindringer for å reise mens de ble bygget.

Englene begynte å glede seg så snart disse motorveiene ble åpnet for reiser. De flyttet sperringene og blåste deretter sølvtrompeter da Yeshua kom med et sverd og klippet båndet ved hver inngangsport for å erklære motorveiene åpne for reise.

Jeg så porter åpnet i Vesten, spesielt i Guatemala, Rio de Janeiro, Miami, New York City, London og Paris. Men så så jeg porter i Israel åpnes for å ønske de nye innvandrerne velkommen. Dette var portene til Ben Gurion lufthavn, samt havnene i Ashdod og Haifa.

Jeg visste at de åpne portene representerte et skifte i innenriksdepartementet og departementet for religiøse saker, slik at innvandring ville være mye lettere for de jødene som ikke var ultra-ortodokse.

Jeg tror vi må be om at statsminister Bennett vil holde makten lenge nok til å se disse portene åpnes.

La oss be:

“Herre, Israels Gud, du talte gjennom dine profeter om en tid med stor Aliyah fra Vesten. Vi tar nøkkelen til David, og åpner dørene for Aliyah fra Vesten. Vi kunngjør en 'ren feiing' i Israels innenriksdepartement for å fjerne alle barrierer, og tillate at alle som er 'jødiske nok' og som er mål for antisemittiske handlinger i Vesten fritt skal kunne immigrere til Israel. " [Jesaja 22: 17-22; Hosea 11: 10,11; Jesaja 60: 8,9; Sefanja 3: 19,20]

2. Portene for nasjoner eller byer endres i forholdet til Israel.

I synet 1. juni så jeg porter åpnet for motorveier i Midtøsten mot Israel. Jeg så spesielt porter åpnet i Dubai og UAE; Erbil, og den kurdiske delen av Irak; Kairo, Egypt; og fra to byer i Tyrkia - Istanbul og Izmir.

Noen forbedere har vært bekymret for nasjonene som har vært en del av "Abraham-avtalen". Jeg føler at vi trenger å be mot fienden som bruker disse motorveiene for hans formål, men at motorveiene i seg selv er profetiske tegn fra Herren om en større oppfyllelse av hans løfter i Jesaja 19 og Jesaja 60.

Jeg tror dette fordi i mai 2018 (mer enn to år før den overraskende signeringen av "Abraham-avtalen") viste Herren meg i et syn motorveier av lys som utviklet seg fra steder som UAE, Bahrain, Egypt, Kuwait og Saudi-Arabia.

La oss be: 

"Herre, Israels Gud, vi kunngjør økende reise, handel og tilbedelse av deg på“ lysveiene ”som du reiser opp i retning Israel. Vi proklamerer at Israels nye regjering vil være sterk for å holde portene stengt for ondskap, spesielt atomplanene til det iranske regimet, men at de vil fortsette å åpne porter for nasjoner for å kunne skifte rettning og å inngå en 'varm fred' med Israel. " [Jesaja 19: 19-25; Jesaja 60: 6,7 (alle nevnte byer og nasjoner befant seg på Den arabiske halvøy, og kameler representerer handel.)]

3. Portene for høstarbeidere skal frigjøres fra Fjerne Østen og Afrika til Midtøsten, Nord-Afrika og Israel.

I synet 1. juni så jeg også porter til fornyet reise muliggjort fra nasjonene i Fjerne Østen for å kunne sende høstarbeidere til høsten i viktige nasjoner som åpnet seg i Midtøsten og Nord-Afrika. Jeg så spesielt porter åpne seg i Seoul, Korea; Shanghai, Kina; og Singapore (som inngangsport for nasjoner som Indonesia). Og fra Afrika så jeg arbeidere som spesifikt kom fra Nigeria, Uganda, Kenya og Sør-Afrika.

La oss be: 

“Herre, Israels Gud, du er høstens herre. Vi kunngjør en åpning av ‘porter av bronse med jernstenger’ slik Jesaja profeterte i kapittel 45 til kong Kyros. Måtte du reise deg og snakke med Kyros'ene i vår tid som skal være en del av å åpne porter. Måtte statsminister Bennett bli brukt som en 'Kyros' for dine formål, selv som statsminister Netanyahu var. Må Israel oppmuntre, snarere enn ågjøre noen motløse, til den fornyede reisen som er nødvendig i neste sesong for at dine arbeidere fra Fjerne Østen og fra Afrika skal bli 'kastet' inn i høsten. [Jes 45: 1,2; Matteus 9: 37,38]

- Rick Ridings. Publisert i Jerusalem, Israel 13.juli 2021/Bjørn Olav Hansen (c)

Ingen kommentarer: