lørdag, juni 04, 2022

Drømmen om vekkelseskappen, del 3

I onsdagens innlegg delte jeg den første av to tilkoblede drømmer mottatt av Gina Gholston. Den første drømmen skjedde i juli 2021, og endte med setningen: «Fortsetter». Om et øyeblikk vil jeg dele den andre drømmen.

Settingen i den første drømmen var Wales. Evan Roberts, en av lederne av den walisiske vekkelsen, ga vår generasjon kappen han og andre hadde båret i den store utøselsen. I løpet av drømmen vokste den til en mye større kappe for å skape bredere resultater. Til slutt ble de som mottok den fraktet av Den Hellige Ånd tilbake til Amerika. Hvis du ikke har lest drømmen, anbefaler jeg på det sterkeste at du tar en pause og ser på onsdagens innlegg. Det vil oppmuntre deg og gi kontekst. Gina beskriver den andre drømmen:

«Den 21. mai 2022 drømte jeg at pastorene Paul og Kim Owens (pastorer i Arizona; de var også sammen med Gina i den første drømmen), et par andre mennesker (hvis identiteter jeg ikke kan huske), assistenten min, Darlene , og jeg var på Fields of the Wood nær Murphy, NC. Dette er stedet der vi "landet" på slutten av drømmen om vekkelseskappen jeg hadde 5. juli 2021.

«Vi satt i nærheten av en gavebutikk, alle skuet vi utover, mot parkeringsplassen og dammen som ligger der. Vi hadde kommet til dette stedet på et bønneoppdrag, og satt nå og reflekterte over dagen. Vi ba også: ‘Herre, hva gjør vi nå?’ Mens vi ba dette, stoppet en bil på parkeringsplassen og parkerte like ved der vi satt. Noen få unge mennesker gikk ut av bilen og skyndte seg til gavebutikken. Passasjerdøren åpnet seg og en eldre dame gikk ut av bilen. Vi kunne se at hun var veldig avmagret, bare skinn og bein. Hun var veldig svak, skrøpelig og kunne knapt gå alene. Jeg løp bort for å hjelpe henne.

«Hun sa: «Takk, kjære».

«Jeg svarte henne: «Kom og sett deg hos oss.»

«Jeg førte henne opp til der vi satt. Hun var kledd i veldig fine klær med en langermet skjorte av jakketypen, og jeg så at hun hadde på seg veldig tykke ullsokker uten sko. Dette var uvanlig siden det var veldig varmt den dagen. Jeg spurte om hun var kald.

"Hun sa, nesten gråtende:" Å, ja, jeg er virkelig kald. Jeg klarer rett og slett ikke å bli varm.'

"Jeg svarte: 'Vel, vi har denne kappen, og hvis du setter deg ned her, dekker jeg deg. Den er veldig tung, så vi kan ikke legge mye av den på deg - det er ingen måte du kan holde deg oppe under hele vekten av den. Men vi kan pakke deg inn i hjørnet av den.

«Kim og Darlene hjalp meg med å ta en del av mantelen og vikle den rundt damen. Så snart vi gjorde det, sa hun: 'Wow! Hva er dette?'

«Så så vi tre på hverandre mens en åpenbaring rammet oss: 'Det er kappen til REVIV-AL!' [revive all] (gjenopplivning)

"Jeg sa til damen: 'Dette er vekkelsens kappe, og den gjenopplives.'

"Hun sa," Jeg føler det! Jeg føler det!'

"Vi så på at styrke og liv kom inn i denne damen rett foran øynene våre. Kroppen hennes fylte seg ut og ble fullstendig restaurert. Hun begynte å smile og gløde av fred og glede. Vi satt sammen med henne og gledet oss over mirakelet hennes. Etter en stund dro hun, og vi satt alle der og så på hverandre forundret og lurte på: ‘Hva skjedde?’ Vi ble sjokkert!

«Da talte Herren - HØRLIG! Vi hørte alle hans røst. «Jeg ga deg kappen, nå skal jeg vise deg hva du skal gjøre med den. Det er ikke bare å bli slitt og snakket om på grunn av sin skjønnhet. Det er en hensikt med denne kappen, og det er en hensikt for MEG  å legge den på deg. Du må lære hvordan du bruker det til mine formål. Dette er mitt svar på spørsmålet ditt, "Hva gjør vi nå?" Du må lære deg hvordan du bruker kappen.'

«Plutselig begynte folk å komme til oss og fortelle oss om ulike problemer, helseproblemer eller andre situasjoner de hadde å gjøre med. Vi lyttet, så satte vi dem ved bordet og pakket dem inn i kappen.

«Et ungt par gråt på grunn av alvorlige ekteskapelige problemer. Vi pakket dem inn i hjørnet av kappen, og de ble begge helbredet, befridd fra følelsesmessige problemer, og ekteskapet deres ble gjenopprettet.

«En annen mann kom på krykker. Han hadde gjennomgått en kneoperasjon og noe hadde gått galt og skadet kneet hans permanent. Vi pakket ham inn i kappen og øyeblikkelig ble han helbredet.

«Noen som kom, var ikke troende. De hadde vært vitne til hva som skjedde, henvendte seg til oss og spurte hva som foregikk. Vi ville fortelle dem om Jesus og hans kraft til å helbrede, befri og frelse. Så ville vi vikle dem inn i kappen, og de ville bli herlig frelst og øyeblikkelig døpt i Den Hellige Ånd. Vi kunne bokstavelig talt se en fysisk forvandling ettersom Herrens glede ville innhente hele deres ansikt.

«Om og om igjen kom folk. Vi brukte bare hjørnet av mantelen til å dekke dem fordi vi visste at den fulle vekten ville være for stor for dem. Likevel var det så mye kraft i hjørnet av det at alle som kom, overnaturlig fikk det de trengte. De gledet seg alle og ga Gud ære.

Gjennom hele drømmen fortsatte Gud å snakke hørbart til oss og sa: ‘Dette er REVIV-ALs kappe. Hensikten er å gjenopplive, å gjøre levende igjen, å bringe forandring. Det er ikke for utseende eller show, og det er ikke for å opphøye de som bærer det. Det er en hensikt med at jeg legger kappen på deg, og nå skal jeg lære deg hvordan du bruker den til mitt formål.'

"Vi var alle så glade. Vi fortsatte å glede oss og så på hverandre i fullstendig forundring og begeistring for alt vi var vitne til. Og vi visste at frukten av kappen bare hadde begynt. (Slutten på drømmen.)

«Da jeg våknet fra denne drømmen, hulket jeg bokstavelig talt! Det var så ekte - det føltes som om jeg bokstavelig talt hadde vært der. Jeg ble akkurat ødelagt av Guds nærvær da jeg innså at dette var fortsettelsen av drømmen jeg hadde i juli. Gud kommer til å lære oss hvordan vi bruker kappen til å avsløre sin kraft og gjøre ham kjent.»

Det vi ser på som forsinkelse er noen ganger at Gud forbereder oss på det som kommer. Det er en sesong med trening, instruksjon og forberedelse. Han har forberedt sin Ekklesia for denne store vekkelsen. Vi vil frigjøre hans autoritet, ja, men også hans kjærlighet og barmhjertighet.         

Forberede! Pakk deg inn i Hans nærvær slik at Han kan pakke deg inn i Sin kappe - vekkelsens kappe. Dette kommer!

Be med meg:

Far, takk for din store kjærlighet og medfølelse. Du sendte Kristus, vår Messias, fordi du elsket verden så høyt (Joh 3:16). Jesus kom for å ødelegge mørkets gjerninger (1 Joh 3:8), og vi er kalt til å frembære Hans seier i Hans navn (Mark 16:15-20; Matteus 16:18-19). Vi vet at du forbereder oss nå for en ny fase av dette. Når vi nærmer oss deg, vil du nærme deg oss, og du tar med deg en stor kappe. Pakk oss inn i det! Kle oss med deg selv!

Og Herre, vi fortsetter å be om fred og helbredelse til de som nylig har lidd et så utrolig tap, det være seg Uvalde, Buffalo, de i andre nasjoner som Ukraina, Afghanistan, Syria og andre steder. Trøst dem. Men mest av alt send en feiende vekkelse for å redde deres evige ånder.

Vi takker deg for ditt løfte om at Amerika skal bli frelst. Vi vet at denne vekkelsen vil være katalysatoren for at det skal skje. Vi vet imidlertid også at onde ledere må fjernes, og elskere av rettferdighet og sannhet erstatter dem. Vi ber om at dette skal skje i myndigheter, utdanning, media og alle lag i samfunnet. Og vi ber om alle disse tingene i Yeshuas navn, amen.

En ting til:

Før jeg avslutter dagens innlegg, vil jeg også dele en annen frukt av denne flotte walisiske vekkelsen. Som en ung mann ble den store lederen og forbederen, Rees Howells, sterkt påvirket av strømningen. I 1924 etablerte Rees The Bible College of Wales i Swansea. I det nå så kjente bønnerommet (Det blå rommet) tror mange at hans og elevenes bønner faktisk bidro til å vinne andre verdenskrig. Etter Samuel Howells (sønn av Rees) død forfalt imidlertid Bible College i forfall og stengte til slutt.

En pastor hvis liv var blitt bemerkelsesverdig berørt av undervisningen til Rees og Samuel Howells, sammen med hans menighet i Singapore (Pastor Tuck Yang og Cornerstone Community Church), samlet de inn midler til å gjenoppbygge og gjenåpne The Bible College of Wales. Nå er de nok en gang vert for studenter fra hele verden for å studere Ordet og drikke fra vekkelsens og bønnens brønner (i en tremåneders periode). Deres formål er "å trene og utruste de som har et kall til tjeneste i kirken, markedsplassen eller i tverrkulturelle oppdrag." Jeg har besøkt og undervist på denne fantastiske skolen. BCW har nylig uteksaminert sin 13. klasse, og er beregnet til å begynne på en ny høsten 2022.

Ingen kommentarer: