torsdag, juni 09, 2022

Pass deg!


NATOS generalsekretær Jens Stoltenberg (bildet), har fått helvetesild. I stedet for å oppfordre til forbønn for en svært smertefull tilstand, er dessverre kristne raskt ute på sosiale medier for å uttrykke sin skadefryd. Hvilket enendig dårlig vitnesbyrd! Vi av alle, er kalt til en ting! VELSIGNE! Tale vel om. Og vårt kall er å be for alle som er i høye stillinger! 

Dessuten hurde vi ikke glemme Herrens eget ord fra Ord 17,5: "Den som gleder seg over ulykke, skal ikke bli ustraffet." Og: "Når din fiende faller, må du ikke glede deg, og når han snubler, må ikke ditt hjerte fryde seg, for at ikke Herren skal se det og mislike det ..." (Ord 24,17-18a)

Herren misliker skadefryden, og hevgjerrigheten over andre mennesker. La oss passe på slik at vi ikke havner i en situasjon hvor Gud misliker vår oppførsel.

"Ha alle ett sinn, vær medlidende, kjærlige mot brødrene, barmhjertige og ydmyke, så dere ikke gjengjelder ondt med ondt eller skjellsord med skjellsord, men heller velsigner. For dere er selv kalt til å arve velsignelse." (1.Pet 3,8-9)

Ingen kommentarer: