torsdag, mai 09, 2013

Enda en ny folkegruppe har fått NT på sitt språk

Nå er det bare kort tid igjen før Yembiyembifolket på Papa Ny-Guinea  kan lese Det Nye testamente på sitt eget språk! Korrekturen er lest og boken ferdigstilt for å gå i trykken!

Det er sannelig et stort takkeemne.

Det er den norske avdelingen av New Tribes Mission som gir oss del i denne gladmeldingen. Nesten ni år har gått siden Brooks og Nina Buser flyttet inn blant dette folket for å lære deres språk og kultur å kjenne. En menighet er plantet, flere er døpt og lagt til denne menigheten. Planen er at Det nye testamente til Yembiyembifolket skal være ferdig til 8.oktober. Det er datoen for den offisielle lanseringen.

Til New Tribes Mission forteller Brooks at det har vært begivenhetsrike år:

"Det har gått med fem bærbare pc’er (varmen og fuktigheten er hard for pc’ene), tre bitt av tusenbein, 17 oversvømmelser på flystripen og en sammenbrutt traktor, ni tilfeller av malaria, tre personer ble døpt (det inkluderer også angrep fra motstandere med spyd og jungelkniver), dusinvis av uteksaminerte fra lese- og skriveopplæringen og fire gjennomganger av kronologisk bibelundervisning, Fjellgrunn. Det har også vært grundig opplæring av nye troende og lokale menighetsledere".

La oss be for arbeidet med å nå dette folket med evangeliet.

Foto: New Tribes Mission

Ingen kommentarer: