fredag, mai 03, 2013

Økt misjonsinnsats for å nå Nord-Kaukasus med evangeliet

Kristne misjonærer sier at de har økt innsatsen for å 'spre fredens og håpets evangelium' i det voldsutsatte Nord-Kaukasus - etter at det ble kjent at Boston-terroristene kom fra dette området.

Russian Ministries, en misjonsorganisasjon som i sin tid ble startet av den legendariske russiske misjonæren, Peter Deyneka, sier at de forferdelige ugjerningene til Tsarnaev brødrene viser at radikal Islam, gjør alt de kan for å fange de unge generasjonens hjerter og sinn.

Et misjonsteam er nå sendt til Dagestan, en provins i det sørlige Russland, hvor foreldrene til Tamerlan og Dzhokhar Tsarnaev bor. Teamet planlegger å sponse en sommerleir med bibelundervisning. Slike sommerleire har vist seg å være det mest effektive og livsforvandlende evangeliserende redskap for barn og ungdom i det nordlige Kaukasus, ja i alle landene som utgjorde det tidligere Sovjetunionen.

'På disse leirene har barna og ungdommene muligheten til å oppdage at Gud elsker dem, de lærer Guds ord å kjenne, og de som har bestemt seg for å følge Jesus, vokser i troen', forteller en representant for Russian Ministries.

I tillegg til disse sommerleirene drives det også et kristent studentarbeid, 'Skole uten grenser', som også når mange. Planene er å starte opp bibelstudiegrupper som igjen blir grunnlaget for å starte menigheter i dette området. Det er også distribuert et spesielt Nytestamente med tittelen "Herlighetens budskap', som inneholder vitnesbyrd fra tidligere muslimer som har funnet Jesus som sin Frelser og Herre.

Ingen kommentarer: