søndag, mai 26, 2013

Storstilt gave til Kristi himmelfartskapellet

Vi har fått bønnesvar!

Ved vigslingen av Kristi himmelfartskapellet 30.september i fjor manglet vi kalk og særkalker til bruk under nattverdfeiringen. Vi fikk låne en kalk fra Toten frikirke, men skulle gjerne hatt en egen. Etter å ha undersøkt flere steder innså vi at dette ikke var enkelt å anskaffe. Derfor ble det omgjort til et bønneemne.

I går fikk vi en pakke i posten, med det nydeligste nattverdsettet jeg har sett. Her er kalk, særkalker og en lysestake i en vakker blåfarge, laget av Otto Sirnes og gitt i gave til Kristi himmelfartskapellet på Eina. Jeg gleder meg til torsdagen da vi skal ta det i bruk! Fantastisk at noen kan sette seg ned for å lage dette til oss, og dermed bli svaret på våre bønner! Tusen, tusen takk til Otto Sirnes!

Vi har feiret våre nattverdgudstjenester i Kristi himmelfartskapellet siden vigslingen 30. september hver eneste torsdag kl.18.00, og vil fortsette med det - også i sommer. Vi tar altså ikke ferie.

Nattverdgudstjenesten er selve navet i vårt bønnearbeid og for virksomheten på Øvre Strømstad bønnetun, som er et sted hvor stillheten råder.

Ingen kommentarer: