tirsdag, oktober 08, 2013

Millioner av kristne verden over ba om fred for Jerusalem

Søndag ledet Pastor Jack Hayford millioner av kristne i bønn om fred for Jerusalem.Det skjedde i forbindelse med den internasjonale bønnedagen for Jerusalem - byen Gud kaller sin egen.

Jeg deltok sammen med familien min på den første internasjonale bønnedagen for Jerusalem. Det var i 2002. Siden den gang har arrangementet vokst seg veldig stort.

Søndag deltok kristne fra 200 nasjoner. Det ble bedt i kirker, i hjemmene og selvsagt i Israel. Bønnedagen ble kringkastet via GOD-Chanel til 900 millioner mennesker. I 24 timer jorda rundt ble det bedt. I The Pavilion på Jaffa gaten ledet pastor Wayne Hilsden, hovedpastor i King of Kings Community Church i Jerusalem, bønnesamlingen. Foran en fullsatt sal ba Pastor Hilsden om at Gud vil skape en fred som 'ikke bare er noe man diplomatisk er blitt enige om på et papir, men en fred bortenfor menneskelig forståelse, en fred som bare Gud kan skape'.

Spesielle gjester var lederen for Kristne Ambassade Jerusalem, Dt Jürgen Buhler, viseborgermesteren i Jerusalem, Naomi Tsur, pastor Petra Heldt, som er direktør for The Ecumenical Theological Research Fraternity in Israel og  Dr Shlomo Riskin, som er rabbiner i Efrat og rådgiver for Ohr Torah Stone Institutions.

Ingen kommentarer: