torsdag, oktober 17, 2013

Indisk politi truet pastor etter at han rapporterte mishandling

Politiet i den indiske delstaten Chhattisgarh sjikanerte og truet en indisk pastor onsdag i forrige uke, etter at pastoren hadde kommet til politistasjonen for å anmelde et grovt voldstilfelle mot en bibelskolestudent.

Etter at fulle hinduekstremister hadde banket opp 23 gamle Shyam Sunder med hodet på en plog tre ganger - slik at han ble bevisstløs (de vekket ham opp igjen hver gang med iskaldt vann før de slo ham igjen) ringte pastor Arun Toppo til den lokale politistasjonen. Politimannen som tok imot telefonen spurte da hvorfor han plaget politiet siden ingen var blitt drept. Pastor Toppo bestemte seg da for å reise ned til politistasjonen for å snakke med dem om det som hadde skjedd. Når han ankom politistasjonen, ble han sjikanert av politiinspektør M.S Kahn og andre politimenn. De var rasende, og de truet med å registrere en sak mot pastor Toppo og ba ham også ordre om å slutte å holde gudstjenester i hindu-landsbyer fordi hinduene ikke likte det.

Pastor Toppo ble også truet av politiet til å underskrive på et dokument om at han ikke skulle anmelde de som hadde mishandlet bibelskolestudenten!

Ingen kommentarer: