fredag, februar 21, 2020

Takk for forbønn

Hunden vår, Poirot, har vært så uheldig å ramle ned en trapp. Når man er 13 år og har en vond hofte er ikke det noe gøy. Vi tror ikke han har brukket noe, men det er vondt å trå på det ene beinet. Vi tar kontakt med veterinær i morgen. Det gjør at May Sissel må bli hjemme fra bønnekonferansen  på  Grimerud i hvert fall i morgen, men heldigvis får jeg med meg en god venn av familien som min 'støttekontakt', slik at jeg blant annet kan få hjelp med rullestolen. Der er en del logistikk når jeg skal ut å reise.

Denne helgen blir travel: Fredag skal jeg ha et seminar i forbindelse med bønnekonferansen, og ellers medvirke på ulike måter. Søndag taler jeg på avslutningsgudstjenesten. Til uken møtes jeg med en arbeidsgruppe i forbindelse med et bønneiniativ senere i år på Selja, og jeg skal dele fellesskap med en gruppe koptisk-ortodokse munker.

6.-8.mars deltar May Sissel og jeg på lederdagene i Drammen til Det norske baptistsamfunn, som forbedere og sjelesørgere, 15. mars taler jeg i Normisjon i Askim og 19.-22. er vi i Voss hvor jeg skal ha et bønneseminar i regi av Voss bønnehus. 29. mars er vi i Tistedal baptistkirke, hvor jeg skal tale i gudstjenesten og ha et seminar etterpå. 4.-5.mars skal jeg ha fastebetraktninger i Gjøvik kirke.

Dagene er innholdsmettede, men også slitsomme, ikke minst på grunn av store smerter. Takk til alle dere som husker May Sissel og meg - og Poirot - i deres bønner. Det verdsettes høyt.

Ingen kommentarer: