fredag, april 17, 2020

Smitteappen og Dyrets merke

Jeg har ikke tall på hvor mange konspirasjonsteorier jeg er blitt presentert for den siste tiden.                                                       

En dag får jeg høre at det er Demokratene i USA i samarbeide med kineserne, som står bak koronaviruset. Siden demokratene ikke vant frem med riksrettsaken mot Donald Trump, måtte de ty til et virus som skulle forhindre at Trump vinner årets presidentvalg. Samme dag får jeg høre at viruset ikke eksisterer. Det er noe noen har funnet på for å skjule at 5G skal innføres, og at aksjonen for å klappe for helsepersonell som står på for å hjelpe syke disse dagene, er en cover-up aksjon for at vi ikke skal høre summingen fra 5G. Men si meg: vi kan da ikke klappe hele tiden! Når klappingen opphører, hører vi vel fortsatt summingen? Jjeg hører summing hele tiden, men så har jeg da også tinnitus.

Dagen derpå får jeg melding om at viruset absolutt finnes, men det er blitt laget i Kina for å ødelegge verdensøkonomien, og gjøre det lettere for kineserne å gjøre verden kommunistisk. I dagene som følger får jeg nye bekreftelser på at viruset ikke er et vanlig virus, men inneholder metallbiter. Metallbitene kommer fra 5G. Det er fra de samme personene som først hevdet at viruset ikke fantes, men var innbilt. Andre advarer mot Bill Gates, og mener han er Antikrist, og at hans drøm er å utvikle en vaksine. Og det er ikke en hvilken som helst vaksine, må vite. Vaksinen inneholder et mikrochip, som har flere funksjoner. Det overvåker deg og på et gitt øyeblikk vil vaksinen ta livet ditt, for skal jeg tro meldingene jeg får, vil Bill Gates drepe millioner av mennesker.

Som om dette ikke var nok kommer meldingene om fly som i årevis har spredd kjemikalier fra luften. Det må ha pågått forferdelig lenge! Jeg kan huske at jeg som guttunge lå på ryggen på gressplenen hjemme og så stripene etter flyene høyt der oppe. De stripene skal visstnok ta livet av millioner av mennesker de også, slik at kun en elite skal overleve på jorden. Det er gåtefullt for meg hvordan eliten ikke blir smittet.

Og nå - endelig! Dyrets merke. Smitteappen. Vet ikke hor mange meldinger jeg har fått om den. Advarsel på advarsel sendt via Facebook i innboksen, eller via smarttelefoner. Underlig at ikke de som sender disse meldingene til meg, tenker på at bruken av smarttelefoner, instagram, twitter, Facebook, allerede overvåker oss, og mye mer enn det denne smitteappen noensinne vil gjøre.

Jeg vil bruke den kostbare tiden min på noe annet enn disse konspirasjonsteoriene. Jeg har en lengsel om å leve nært Jesus, se Guds rike utbre seg, og se troen kroppsliggjort i hverdagen. Nå hører ikke jeg med blant de som kan alt om endetiden, som vet når og hvor og hvordan alt kommer til å skje. Jeg visste det en gang, men så forsto jeg at det er mye jeg ikke forstår. Årene har gitt meg en djup respekt for at andre ser ting annerledes enn meg, og det finnes heldigvis seriøse granskere av det profetiske ordet. Selvsagt skal vi være obs på misbruk av overvåkning, det er ikke det denne artikkelen handler om.

I mellomtiden vil jeg gjøre det jeg kan for at leger, sykepleiere, hjelpepleiere, andre helsearbeidere og mine medmennesker, skal ha trygge arbeidsdager. Derfor har jeg ingen problemer med å laste ned smitteappen. Om den kan redde liv. Jeg har smarttelefon, er på Facebook og har lastet ned apper på både Rema 1000 og Kiwi, og jeg vet ikke hva, så jeg er overvåket allerede fra morgen til kveld, og sikkert om natta også.

Ingen kommentarer: