mandag, april 06, 2020

Profetisk: Om Aliyah og store forandringer

I forbindelse med en konferanse arrangert av Ebenezer Emergency Fund i Jerusalem i 2016 bar Paul Clarke - en av de ansatte i Ebenezers avdeling i Storbritannia frem følgende profetiske budskap:

'Ta Mine trofaste tjenere og salv dem for arbeidet med aliyah. Tiden er kort og det er mye som skal gjøres. I løpet av 48 måneder vil verden være forandret. I denne nådeperioden er det nødvendig at menigheten Min får høre at Jeg kaller den til å hjelpe til med en massiv aliyah som er i horisonten. De må høre løftene Jeg ga profetene. Dere må være talerøret Mitt.

Be daglig om at dekket blir tatt bort fra øynene til menigheten Min. Proklamer ordet Mitt og Jeg vil berøre hjertene deres når dere spør dem om å være med i arbeidet for aliyah og gi.

Om fire år er det nye som ser annerledes ut og menigheten Min må høre om aliyah. Utvid plassen for deres telt, fortell menigheten at tiden vi lever i er en kritisk tid. Jeg vil gjøre dette gjennom dere, Ebenezer Operation Exodus, - dersom dere fortsetter å lyde kallet.

Menigheten Min må være forberedt og når de hører, vil det være mange hundre tusener som vil gi rikelig, og mange - både gamle og unge - vil rulle opp ermene og bli involvert.

Forløs og salv Mine trofaste tjenere, inspirer dem for det kommer til å bli store utfordringer, men Min nåde vil være nok. Jeg er lidenskapelig opptatt av menigheten Min og Jeg vil åpne døren til menighetens hjerte for de som kommer til å bringe Mine utvalgte hjem.'

(Videreformidlet av Jon Olav Østhus som er nasjonal koordinator i Ebenezer Emergency Fund Norge. Østhus var selv tilstede på konferansen og hørte det profetiske budskapet til Clarke. Gjengitt i Karmel Israel Nytt, nr 4/2020)

Ingen kommentarer: