onsdag, oktober 01, 2008

Profeti fra 1973 om verdens økonomiske krise, del 2


I sine syner så David Wilkerson et nytt verdensomspennende pengesystem. Bare for noen få dager siden kunngjorde Frankrikes president Sarkozy, at han vil kalle sammen til en toppmøte 15. oktober. I den forbindelse sier han: "Jeg bekrefter at jeg innen kort tid vil kalle sammen til et toppmøte i den hensikt å legge grunnen til en ny finansiell verdensordning."


Wilkerson profeterer også om "et gjenoppreist Romerrike" som "kommer til å bli hovedkvarteret for en super verdensleder som vil gjenopprette økonomisk orden. Uten tvil kommer han til å innføre et internasjonalt 'kredittkort-system'. Usynlige numre blir avmerket på pannen og underarmen, og bare fotoskopisk avlesning vil kunne være i stand til å oppdage numrene." Dette sa Wilkerson i 1973. Det er ikke så lenge siden at nettopp den franske presidenten kom med sitt forslag om en ny Middelhavsunion. Jeg har omtalt denne tidligere på denne bloggen. Skal vi tro Bibelen - og det skal vi jo - er det ingen tvil at et nytt Romerrike vil fremstå. Nå snakker altså sentrale politikere åpent om dette - og et nytt verdensomspennende økonomisk system.


I Wilkersons profeti heter det:


"Vær forberedt på å høre om verdensomspennende handelsavtaler som er under oppsyn av en internasjonal komite. Strenge retningslinjer for internasjonal handel kommer til å utvikle seg, og et verdensmarked blir nøye overvåket av stormaktsinteresser. For å si det kort og godt - vi vil snart være vitne til utviklingen av en verdensomspennende handelsavtale, som blir overvåket av en supersekretær som er utrustet med en uinnskrenket makt av alle nasjoner som er med i internasjonal handel."

1 kommentar:

Stener sa...

Jeg tillater meg å lime dette inn fra dagenmagazinet.no:


Evangelist Emanuel Minos mener den skremmende visjonen til den amerikanske pastoren David Wilkerson fra 1973 stemmer forbløffende godt med den aktuelle finanskrisen.
JOHN SOLSVIK

Hurtiglenker
David Wilkerson som i Norge kanskje er mest kjent for boka «Korset og springkniven», startet et omfattende evangelisk arbeid i New York i 1958. I 1973 fikk han en visjon om tragiske hendelser som skulle ramme jorden. Det var en skremmende, apokalyptisk og urovekkende profeti om en sterk depresjon som skulle ramme den vestlige verden og ryste samfunnet i sine grunnvoller. Wilkerson gav ut det han hadde sett i boka «The Vision» i 1974.

Pinsepredikant Emanuel Minos sier han kjenner meget godt til Wilkersons arbeid i USA, og karakteriserer ham som en stor predikant med en tjeneste overfor de små i samfunnet som han har stor respekt for.

Grådighetskultur

– Jeg kjenner hans profetier meget godt. Den handlet om at hele den vestlige verden er grepet av en grådighetskultur og en materialisme som leder folk og nasjoner bort fra Gud. Dette kommer til å føre til en brå slutt, var Wilkersons budskap.

Emanuel Minos er forsiktig med å antyde at den pågående finanskrisen er den direkte oppfyllelsen av denne visjonen.

– Men jeg tror den krisen vi opplever, skyldes vår egen grådighet. Vi møter oss selv i døren så å si, sier Minos.

Han forteller at det for omlag 40 år siden kom en messiastroende jødinne til Norge. I samtale med pinseforkynner Bjarne Nysæter fortalte hun om en fryktelig økonomisk situasjon som skulle ramme verden inkludert Norge.

– Dette skulle gå ut over rentene og få bankvesenet og finansinstitusjoner til å vakle. Jeg har tenkt mye på henne de siste dagene. Vi har hatt noen «fete kuers år» i vår del av verden. Nå kan det se ut som om dette er i ferd med å snu, sier Minos.

To oppfordringer

Han har to oppfordringer til det norske kristenfolk:

– Dette er en tragedie som rammer tusenvis av mennesker særlig i USA. La oss be til Gud om at han må spare oss for dette.

– For det andre vil jeg oppfordre kristne til å bruke penger til misjon og evangelisering. Vi må lære av det som skjer – at vi ikke skal bruke så mye på oss selv, men bruke mer penger til utbredelse av Guds rike, sier Minos.

David Wilkerson ble født i 1931. Han startet Teen Challenge, World Challenge og David Wilkerson Youth Crusades, og har vært pastor i The Times Square Church i New York. Han har også skrevet i overkant av 30
bøker."