onsdag, oktober 15, 2008

Undervisning på Frikirkens studiesenter


Onsdag befinner jeg meg i Oslo. Jeg skal undervise praktikumselevene ved Frikirkens studiesenter om bønn. Det har jeg gledet meg til lenge. Jeg er glad for den gode kontakten som har kommet i stand mellom Den evangelisk lutherske frikirke og vårt bønne- retreatarbeid. 14.-16. november skal jeg ha et bønneseminar i Sula Frikirke utenfor Ålesund, og samarbeidet med Toten Frikirke har gitt oss veldig mye velsignelse. Be gjerne for oss denne dagen.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Og jeg skal på onsdagsbønn i "lunsjpausen", fra 12- 13.
Skal huske på dere da.
Setter pris på det du skriver om stillhet og hjertets innstilling.
Hilsen karin.

Anonym sa...

Fint å høre at du blir spurt om å komme rundt i Frikirkens menigheter for å snakke om bønn - og ikke minst at du i dag er på praktikum for å snakke om det.Ja, måtte det bli en bønnevekkelse i Frikirken!

Bjørn Olav sa...

Takk for forbønn, Karin. Det merktes. Det var godt å undervise til lydhøre pastorer! Vi hadde en fin dag sammen.

Bjørn Olav sa...

Vi er veldig takknemlige og glade for kontakten med Den evangelisk lutherske frikirke. Så mange gode mennesker, lengtende etter Guds ord og med en raushet som vi sjelden har opplevd maken til. Jeg har siden påske vært vikar for pastor Ivar, som har studiepermisjon. Nils Inge Tørressen er innsatt som pastor mens Ivar Johnsen er borte, men jeg har hjulpet til i forbindelse med søndagenes gudstjenester med å preke på noen av dem. Menigheten har tatt imot oss med åpne armer, og det har varmet.