tirsdag, januar 26, 2010

Bønn for Haiti den 12 i hver måned i 12 måneder

Kommuniteten i Taize (bildet) oppfordrer nå alle som ber til å gjøre den 12 i hver måned til en bønnedag for Haiti i 12 måneder fra nå av. Det er en oppfordring vi gjerne vil gjøre til vår, og slutter opp om.

Forslaget kommer opprinnelig fra unge kristne på Haiti. Som kjent ble Haiti rammet av jordskjelvet den 12. januar.

Kommuniteten i Taize vil før den 12. februar publisere en bønn som kan brukes i denne anledningen. Når den foreligger vil vi forsøke å oversette den, og legge den ut på bloggen her. Man kan selvsagt be fritt, men det kan også være godt å be det samme som tusenvis av andre vil på samme dagen.

1 kommentar:

Anonym sa...

Denne bønnnen er det Jesus selv som har bedt Br. Roger og brødrene om å stå for for å vise alle kristene at vi skal be om og om igjen for verden som lider.
Hvis jeg skriver det jesus sier er det til døve ord men lovet Han kan nå kjente kristene som kan formidle Hans virkelige ord i denne tiden.
Vi har alt i lang tid sammen med Jesus arbeidet i ånden på Haiti å ikke bare sett matriell nød men en bunnløs åndelig nød som strekkker seg langt inn i himmelenom ropp til Gud.

Jesus trenger all bønn for verden hver dag hele året for å bringe fredsriket nært så vi slipper å leve i denne ånds verden lengere.

Kjære Jesus jeg overgir min frie vilje til deg.
La din kraft få virke fritt i meg.
La hjerte mitt bli sensitivt for verdens smerte slik som du.
La meg være ett lys for verden som er ditt høyeste ønske som jeg ønske å oppfylle mot kjødets motstand.
La din kjærlighet fylle dem og omhylle dem så dem ser en fremtid støttet av Gud

I Kristus broderlig