lørdag, januar 30, 2010

En glede å undervise på Oases treningsskole


Det var både spennende og givende å være sammen med de 60 elevene på Oasebevegelsens treningsskole i Bredtvedt kirke (bildet) i går. Undervisningen fortsetter i dag. I går snakket jeg om det personlige bønnelivet i en sesjon, og i neste om det å bære bønnebyrder. Dagens undervisning handler om kontemplasjon og om bønn for kristen enhet.

I går talte også Jesse Karenga fra Kenya, som er mannen som fikk kall fra Gud til å utfordre norske kristne til å faste for landet vårt i januar måned. Det var et spennende møte med en heldedikert mann, som lever hva han preker. Det har vært en stor glede å få lov å ta del i dette undervisningsopplegget som Oase bevegelsen har tatt initiativet til, og det var en veldig lydhør forsamling. En god bønnevenn fra Bergen ba for meg mens jeg underviste, og det er jeg så takknemlig for. Det gjorde at det var en åpen himmel over meg. Takk skal du ha Liv.

1 kommentar:

Anonym sa...

Oase er både en kilde og god såjord for der er det hjerte for å gjøre det Jesus ønske.

Sterke forente bønner i dypet fra hjerte i slike forsamlinger kan bevege verdens ånds slør tilside så den klare ånd som vekker klarhet for Guds ord kan gå fra sjel til sjel.

Det indre mennesket er tilstede i Oase sterkt men det trenger bare å forstå hvorden arbeide i verden sterkere.

Når Oase fungerer som ett legeme i bøn med å stemme sitt hjerte med Jesus slik at hans kjærlighet kan løfte gruppen å lage en kraft som skjærer igjenom ondskapens og håpløshetens åns så Norge kan lyse opp for all verden å se at Guds ånd er sterk i Norge.

Ja din broder predikant fra afrika har sett oss brødre i kristus som arbeider i det skjulte i Norge skape en mektig kraft over landet i bøn til Jesus.

Nå er tiden kommet til at dem få blr støttet av flere som vil la kraften arbeide i seg så Jesus har levende kanaler som vil la salvelsen flyte ut fra hender og føtter.

Ja som en formidler av Jesus kraft som flyter igjennom seg natt og dag til velsignelse for verden.
Da må man si jeg overgir min frie vilje til deg Jesus.!
bRUK MEG SOM EN KANAL FOR DIN KRAFT OG KJÆRLIGHET SOM ER EN VIRKELIG MERKBAR GUDSKRAFT SOM STRØMMER IGJENNOM MEG. !
Jesus la meg kjenne at din kraft er i hele min kropp når jeg ber.
Jesus jeg kjenner at din kraft strømmer fra mitt åndshjerte som en strøm ut i verden som hender og føtter for deg !
Jeg kjenner at mine tomme håndflater flyter over med salvelse som renner ut i verden fra mine hender.
Må alle kristene få oppleve ett trempel så full av din kraft at det flommer over til verdens velsignelse.
Din kraft er ubegrenset så jeg går aldrig tom så lenge jeg vet hvem kilden er.
Frykt ikke bli ett levende Guds tempel i Jesus .
For skjul ikke dit lys kraften i deg fra Gud men la det lyse forverden la kraften fra Guds ånd strømme igjennom deg så verden blir fylt med den eneste helbredene kraften for sjelen Guds kjærlighet fra Jesus og Faderen som har blitt ett med deg.
Må du jage etter dettte mere en noen annen gave for denne kraften fra Jesus helbreder verden.

Broderlig i kristus