fredag, august 21, 2020

Et sterkt vitnesbyrd om Guds beskyttelse

Bare noen timer før den enorme eksplosjonen i havneområdet av Beirut, var pastor Said Deeb (bildet), i Life Center Church sammen med 34 av medlemmene av menigheten i bønn. Da taler Den Hellige Ånd til ham ofg han får en klar fornemmelse av at noe forferdelig er i ferd med å skje. Det førte til at han ba alle sammen om å komme seg vekk derfra.

- Det var som om Den Hellige Ånd sa: 'Kom dere vekk!, forteller pastor Deeb til CBN News.

Det reddet deres liv.

'Jeg vet ikke hvorfor jeg var så uhøflig, men jeg sa til folkene mine:. Kom dere hjem! Kom dere hjem!', forteller han.

Folk sa: 'Hvorfor det? Vi har reist langt, vi har gjort avtaler og vi har møter! Vi skal lage mat for å dele ut til de fattige og til flyktningene.'

'Avlys alt, og sett maten i kjøleskapet,' sa jeg. Jeg fortalte dem at jeg visste ikke hvorfor, men 'vær så snill å reis hjem. Kom tilbake på søndag!'

Så pastor Deeb avlyste bønnesamlingen, og sendte de 34 medlemmene av gårde. Han sørget også for å få avlyst barnas bibelstudieklasse.

'De trodde nok at jeg var blitt sprø, men verken de eller jeg visste at det var den Hellige Ånd som drev oss.'

Life Center Church i Beirut har sitt menighetslokale omtrent 1,6 kilometer fra selve episenteret for eksplosjonen, og hadde de 34 menighetsmedlemmene og deres pastor vært der da ville de mest sannsynlig ikke overlevd. Hver dag pleier 240 barn og mange flyktninger å samles i denne kirken. Nå fortsetter menighetens barmhjertighetsarbeid. De deler ut 400 varme måltider og 500 smørbrød og tusentalls vannflasker hver dag.

Ingen kommentarer: