mandag, januar 02, 2023

Profetiske ord fra bønnekonferansen på Karmelfjellet i 1986, del 4: Israel og Menigheten


Følgende ord om Israel og Kirken ble rapportert på Jerusalem International Gathering i april 1986.

Herrens ord gitt gjennom Lance Lambert:

Det vil ikke vare lenge før det vil komme over verden en tid med uovertruffen omveltning og uro. Frykt ikke for det er jeg, Herren, som ryster alt. Jeg begynte disse rystelsene med første verdenskrig, og jeg økte den kraftig gjennom andre verdenskrig. Siden 1973 har jeg gitt det en enda større drivkraft. I det siste stadiet planlegger jeg å fullføre det med å ryste selve universet, med tegn i sol og måne og stjerner.

Men før dette punktet er nådd, vil jeg dømme nasjonene, og tiden er nær. Det vil ikke bare være ved krig og borgerkrig, ved anarki og terrorisme, men ved monetære kollapser at jeg vil dømme nasjonene, men også ved naturkatastrofer: ved jordskjelv, ved mangel og hungersnød, og ved gamle og nye plager og sykdommer. Jeg vil også dømme dem ved å overgi dem til deres egne veier, til lovløshet, til kjærlighetsløs egoisme, til villfarelse og til å tro en løgn, til falsk religion og en frafallen kirke, ja, til en kristendom uten meg.

Frykt ikke når disse tingene begynner å skje, for jeg avslører disse tingene for dere før de begynner for at dere skal være forberedt, og for at dere kan stå fast og overvinne på trengsels og ondskapens dag. For jeg har til hensikt at du skal bli et middel til å oppmuntre og styrke mange som elsker meg, men som er svake, jeg ønsker at mange gjennom deg skal bli sterke i meg, og at mengder av andre kan finne min frelse gjennom deg.

Og hør dette! Frykt ikke kraften til Kreml, og heller ikke kraften til den islamske revolusjonen, for jeg planlegger å bryte dem begge gjennom Israel. Jeg vil bryte ned deres stolthet og deres arroganse og knuse dem fordi de har spottet mitt navn. På den dagen vil jeg hevne blodet til alle martyrene og de uskyldige som de har slaktet.

Jeg vil helt sikkert gjøre dette for de har trodd at det ikke var noen til å dømme dem. Men jeg har sett deres veier, og jeg har hørt ropene fra de undertrykte og de forfulgte, og jeg vil bryte deres makt og gjøre ende på dem. Vær derfor forberedt på når alt dette skjer; til deg vil bli gitt den siste store muligheten til å forkynne evangeliet fritt for alle nasjoner.

Midt i all uroen og tystelsene, og i hjertet av alt, er min menighet. I himmelen er hun knyttet til meg i én Ånd, og jeg har bestemt henne til tronen. Du er min elskede som jeg har en forløst og salvet – du er min. Jeg vil utruste deg og gi deg kraft, og du skal stå opp og gjøre store ting i mitt navn, ja, midt i mørket og det onde: for jeg vil åpenbare min kraft og min nåde og min herlighet gjennom deg.

Ikke hold tilbake eller sett spørsmålstegn ved mine veier med deg, for i all min omgang med deg har jeg alltid i tankene at du skal være en del av min Brud og regjere med meg. Ikke glem at dette krever spesiell disiplin og trening. Så gi etter for meg at jeg kan gjøre en gjerning i deg på den tiden som er igjen for jeg planlegger selv under all denne rystelsen at bruden vil gjøre seg klar.

Gi deg over til meg, så jeg kan gjøre en gjerning i deg på den tid som er igjen, for jeg planlegger selv under all denne rystelsen at bruden skal gjøre seg rede.

Og midt blant nasjonene på jorden, som syder av uro og konflikt, har jeg satt mitt Israel. Ja, jeg sier mitt Israel, selv om de vandrer i ulydighet og overtredelse, i sitt hjertes stahet, skilt fra meg på grunn av vantro. Husk likevel alltid at jeg gjorde dem til fiender av evangeliet for din skyld.

Jeg Herren, jeg selv, blindet dem og forherdet dem for at frelsen skulle komme til hedningene i fylde. Likevel er de fortsatt mine, elsket av meg med en øm og udødelig kjærlighet. De er mine slektninger og jeg elsker dem. Skal jeg gi dem opp for alt de har gjort mot meg, sier Herren? Likevel har jeg overgitt dem til sorg, til hjertekval og til vedvarende lidelse. Men jeg har aldri gitt dem opp. I all deres trengsel var jeg plaget selv om jeg verken reddet dem eller reddet dem fra døden.

Likevel har jeg vært tilstede; Jeg, Israels konge, jeg har vært tilstede, selv om jeg ikke har lagt merke til og ikke tatt hensyn til, i alle deres lidelser. Det var ikke noe gasskammer, ingen massakre der jeg ikke var til stede. Men nå er tiden sannelig kommet da jeg skal ta imot dem, for jeg vil åpenbare meg for dem og med forundring skal de kjenne meg igjen.

For midt i disse dommene skal skarer på skarer bli frelst fra nasjonene. Du vil neppe vite hvordan du skal bringe inn avlingen, men min Ånd vil utruste deg for oppgaven.

Og til Israel vil jeg også vende meg på den dag, og jeg vil smelte forherdelsen som har rammet henne. Jeg vil gjøre hennes blindhet til klart syn og rive bort sløret over hennes hjerte. Da skal hun bli forløst med hjertesprengende glede og bli en kilde med nytt og oppstandelsesliv for hele de forløstes skare.

Frykt ikke for disse dager, for jeg har bestemt at du skal stå sammen med meg og tjene meg i dem. Frykt ikke, for jeg elsker deg og jeg vil beskytte deg og utruste deg. Jeg, Herren, vil salve deg med en ny salvelse, og du skal gjøre mine gjerninger og oppfylle mitt råd. Du skal stå for meg, hele jordens Herre, og tjene meg med forstand og med kraft, og du skal regjere med meg i disse dager. Fremfor alt kaller jeg dere til å være forbedere.

Herrens ord gjennom David Noakes

Jeg har kalt deg til å gå inn i universets tronsal, stedet hvor jeg, som er høy og hellig og som bor i evigheten, har min plass der jeg kan gi råd og veiledning.

Jeg har mange som kaller seg mine ambassadører, men som ikke kommer til min trone for å motta min salvelsesberøring og høre budskapet som de skal bære; og slik går de ut og uttaler ord som ikke er mine ord og er uten min Ånds salvelseskraft.

Men til dere sier jeg: Hellige dere til meg på nytt denne dagen. La ditt hjertes besluttsomhet være fast i deg om at du vil komme inn for mitt nærvær og bli der, og at du ikke skal gå ut fra det uten at jeg sender deg, og du skal ikke si fra dine lepper i mitt navn noe du ikke har hørt i det hellige stedet for mitt tronsal. Mitt nærvær er et sted for fred og lys og sannhet; ingen uorden, verken forvirring, heller ikke mørke eller løgn, kan holde stand foran min trone. Jeg har ikke bare brakt deg hit for å gi deg et spesielt budskap å bære; men jeg har brakt dere hit for å utruste dere til å være bærere av ethvert budskap som jeg vil betro dere i de kommende dager.

"La ditt hjertes besluttsomhet være fast i deg om at du vil komme inn for mitt åsyn og bli der, og at du ikke skal gå ut fra det uten at jeg sender deg, og du skal ikke si fra dine lepper i mitt navn noe du ikke har hørt i det hellige sted i mitt tronsal."

Jeg har ført dere hit for å rense dere i omvendelsens vann og røre ved deres urene lepper med et kull fra alteret for at jeg kan hellige dere for meg og skikke til å tale mine ord til mitt folk som går fortapt for mangelen på sann visjon.

Innvie dere til meg på nytt denne dagen, derfor. Befri dere fra all dobbeltsinnethet og gå ut som de hvis største glede er å være foran min trone, både til tider når jeg skal tale og til tider når jeg skal tie.

Gå ut fra verdsligheten ved å leve som uren, og gå i stedet inn i din Guds bolig. Lær som du aldri før har lært hvor velsignet det er å være dørvakt i mitt hus, og forlate ondskapens telt. Likevel skal du høre mitt hjerteslag, og du vil være i stand til å bevege deg utover gleden ved å se mine gjerninger til den forferdelige gleden ved å forstå mine veier, for i stedet for innvielse og hellighet vil jeg dele mine tanker med dem som Jeg har kalt venner og som elsker meg nok til å ønske å nærme meg og være med meg der jeg er.

Når du har kommet til det punktet hvor hele ditt hjertes ønske er å bo på det stedet, da skal du ikke ha noen problemer med å vite hva jeg sier, for andre lyder vil ha blitt utelukket. Og jeg vil gjøre deg til et levende budskap, med selve livets ord som strømmer fra ditt hjerte og fra dine lepper, slik jeg var i mitt kjøds dager. Kommuniser med min Far slik jeg gjorde, og jeg vil gjøre deg til Jesus i verden slik jeg var da.


Billedtekst: Lance Lambert.

Ingen kommentarer: