fredag, januar 27, 2023

En underlig drøm om en okse, en maur og en ørn


Natt til fredag 27.januar 2023 har jeg en underlig drøm. Jeg befinner meg i en småby. En okse står bundet til et gult hus. Det er fred og fordragelighet. Oksen vil bli mmed meg. Men den viser seg langt fra å være fredelig. Så jeg kommer meg unna. På min vandring videre, får jeg plutselig problemer med det høyre øret. Det er et fremmdlegeme inne i øregangen. Dette blokkerer hørselen. Når jeg får dette fremmedlegemet ut, viser det seg å være en maur.

Senere beveger jeg meg inn i et nytt landskap, med slake bakker. Oppe på et høydedrag er det en flyplass, hvor det lander en del småfly. Jeg får den bestemte følelsen av at dette er en fordekt virksomhet. Flystripen er inne mellom trær, som skjuler innsyn.

Kommet opp bakketoppen bærer det bratt utfor. Mens jeg får kommer det en svær fugl og setter seg på nakken min. Jeg begynner å slå rundt meg, men oppdager at det er en ørn. Ørnen tar tak i meg og jeg flyr med den. Høyt svever vi og jeg ser alt i fugleperspektiv. Det er som om Guds ruah - Guds åndedrag blåser og ørnen svever på luftdraget.

 Hva betyr så dette? Det må jeg spørre Gud om.

Ingen kommentarer: