mandag, januar 16, 2023

To krevende uker foran oss


To krevende uker ligger foran May Sissel og meg.  Om nøyaktig en uke legges jeg inn på nevrologisk avdeling ved Rikshospitalet. Der skal jeg uredes for Parkinsons med tanke på enten medisinering eller hjerneoperasjon. Men det er noen utfordringer:

Jeg skulle ha startet med injeksjoner i øyeeplet for å stanse blødninger og væskeansamlinger i begge øynene, som har kommet tilbake. På grunn av feber jeg har hatt i flere uker, som kommer og går, er det blitt utsatt en rekke ganger. Nå er det venstre øye blitt så vondt, at jeg må prøve å komme meg til øyelege så fort som mulig. Kan dere be om at jeg får time denne uka? Og at feberen kan bli borte.

Så har vi noen utfordringer med logistikken. May Sissel skal være med som ledsager under oppholdet. Både fordi vi står sammen om dette men også fordi det er mange spørsmål som vi trenger svar på. Da må hun bo på pasienthotell. Det får vi sannsynligvis ikke dekket, kan dere be om at oppholdet blir kortvarig slik at det er mulig at May Sissel kan være med hele tiden, og slik at vi får råd til det. Det er så viktig for min trygghet.

Sist men ikke minst, kan dere be om at vi holder oss friske slik at vi kommer oss til Rikshospitalet og ikke blir smittet av noe denne siste uka slik at innleggelsen må utsettes. 

Ingen kommentarer: