søndag, januar 29, 2023

SISTE: Bønnesvar: Vellykket droneangrep mot ammunisjonslager i hjertet av Iran


Et iransk lager eller produksjonslokale for våpen, ble truffet av en slags eksplosjon i løpet av helgen. Droneangrep på iransk våpenfabrikk var en fenomenal suksess.  Det er nettutgaven til The Jerusalem Post som skriver dette søndag formiddag. Hendelsen fant sted i Isfahan, men det var også rapporter om andre hendelser. Iran har hevdet at dette var et "mislykket angrep", men videoer delt på nettet viste at noe skjedde. Til tross for iranske påstander, var droneangrepet på Iran ved Isfahan en enorm suksess, ifølge en blanding av vestlige etterretningskilder og utenlandske kilder, har The Jerusalem Post fått vite.  Det var fire eksplosjoner på stedet, som til og med kan sees på sosiale medier, mot et anlegg som utvikler avanserte våpen

Iran har levert droner til Russland under krigen mot Ukraina og iranske droner er en stor trussel mot Midtøsten. Iran lager også missiler og andre våpen som truer regionen. Rapportene kom samtidig med et jordskjelv i det nordvestlige Iran, og noen av videoene som ble lagt ut på nettet kan feilaktig ha koblet de påståtte droneangrepene nær Isfahan og annen aktivitet, med jordskjelvet som skjedde 1000 km unna.

The Jerusalem Post skriver: "I følge Al-Ain media i Gulfen, rapporterte det iranske forsvarsdepartementet om «små droner rettet mot et av forsvarsdepartementets sentra i Isfahan-provinsen, sentralt i Iran». Dette skjedde rundt elleve om kvelden på lørdag." Heldigvis, på grunn av defensive tiltak, klarte luftvernsystemet til komplekset å ødelegge to fly, mens det tredje forårsaket mindre skader på militæranlegget," heter det i den iranske rapporten ifølge Al-Ain. En av hendelsene kan ha skjedd på Imam Khomeini-gaten i Isfahan. Det er en større gjennomfartsvei i det 12. distriktet i byen."

Iran har dermed innrømmet «noen skade på taket» på anlegget, men hevder at hendelsen ikke har resultert i noen forstyrrelse av funksjonen til stedet. Dette ser ut til å stå i motsetning til andre rapporter som beskrev tre store eksplosjoner. Nyhetsbyrået Tasnim, tilknyttet Irans Islamic Revolutionary Guard Corps, sa på sin Telegram-kanal at tre eksplosjoner ble hørt i byen Isfahan, hvorav den ene var i et ammunisjonsproduksjonssenter tilknyttet forsvarsdepartementet. Rapporten så ut til å indikere skader.

Det iranske nyhetsbyrået IRNA har sagt at en av dronene som Iran påsto ble brukt i angrepet ble truffet av luftvernsild. En annen forårsaket skade på et tak på et anlegg. Det var også en brann i nærheten av Tabriz på en fabrikk.

Dette er svar på bønn! "Se, han slumrer ikke og sover ikke, ISRAELS VOKTER!" (Salme 121,5) Bønnesvaret vil bety mye for Israel, Ukraina og Midt-Østen.

Billedtekst: Screenshot av  bilde som viser pansrede kjøretøy som deltar i en militærøvelse i Isfahan, Iran, i dette utdelingsbildet tatt 8. september 2022.Bildekreditt: IRANIAN ARMY/WANA (VEST ASIA NEWS AGENCY) VIA REUTERS)

Ingen kommentarer: