søndag, januar 22, 2023

Fra gudstjenesten i dag - og en liten oppdatering

I dag hadde jeg den store gleden av å tale i forbindelse med gudstjenesten i Brumunddal baptistkirke. Jeg talte om det å være 'håpsformidlere', som jeg anser å være menighetens største behov i 2023. Mens verdenssituasjonen mørkner, trenger Kristi forsamling å formidle håp - håpet i Kristus. Er det en tid hvor menigheten trenger å formidle budskapet om 'Håpets Gud', så er det nå!

Til tross for bitende kulde med 20 kalde grader i Brumunddal hadde mange møtt frem i formiddag. Gudstjenesten ble trygt og godt ledet av Beniamin Acatrinei, med sanginnslag av Øyvind Lorentzen og pianist var Anne Karin Sæteråsen. Det var så godt å se alle vennene igjen i dette som er hjemmemenigheten til May Sissel og meg.

Grytidlig i morgen reiser vi inn til Oslo hvor jeg skal legges inn på nevrologisk avdeling på Rikshospitalet. Jeg gruer meg og er veldig spent. Uavklart hvor mange dager det blir. Jeg kom meg til øyelege som kunne konstatere at det ikke var blitt verre med blødningene og væskeansamlingene i øynene mine, men at jeg har en betennelse i begge øynene som må behandles nå. Injeksjonene i øyeeplet mot bødningene og væskeansamlingene starter opp igjen på Lillehammer sykehus etter at jeg er ferdig på Rikshospitalet.

Jeg forsøker å oppdatere bloggen og Facebook hver dag mens jeg er på Rikshospitalet, men skulle jeg ikke klare det, vet dere hvorfor.

Tusen hjertelig takk til alle dere som har bedt for oss - og som fortsetter å be for oss, og til alle dere som har bidratt økonomisk og sørget for at May Sissel kan være sammen med meg noen dager,

Ingen kommentarer: