onsdag, januar 04, 2023

Onsdager ber vi for syke


I fjor fikk May Sissel og jeg flere henvendelser om å be for alvorlig syke. Noen av dem reiste Gud opp igjen fra sykeleiet, på forunderlig vis,  Å be for syke har vært en del av vår tjeneste i mange år, men etter at jeg ble alvorlig syk, har jeg lagt det fra meg. Det har i grunn vært nok med egen sykdom. Men i 2022 følte jeg et fornyet kall til å be for de som er syke. For å være ærlig er ikke dette det mest opplagte kall, for en som har Parkinson, hjerte-og lungesykdom, diabetes, tinnitus, synsproblemer, men Gud velger sannelig det som ingenting er. 

Vi har vært så heldige å oppleve at Gud i sin nåde har grepet inn i manges liv, og har sett Gud gjøre under. De som har vært døden nær, har Gud gitt livet tilbake. 

Nå setter vi av onsdagen hver uke hvor vi ber for innkomne bønnebegjær. Ønsker du at vi skal be for deg eller dine, send oss gjerne en sms eller en epost. Vi har ikke kapasitet til å besvare telefoner, man kan ved behov ringe deg opp igjen. Vi driver ingen form for behandling eller terapi. Dette er en forbønnstjeneste, som er gratis. 

Onsdagen før påske er i koptisk tradisjon en dag hvor man salvet og ba for syke, og holdt egne helbredelsesgustjenester.

Skriv ned ditt bønnebegjær og send det til: bjornolav58@gmail.com eller sms til 90525875

Ingen kommentarer: