mandag, mai 25, 2009

Det du ber, vil jeg be!



Gjennom Ruth Irene Grimstad, bønneleder i Oase, har jeg fått del i denne vakre og sterke lovsangen, som tar utgangspunkt i ordene som Rut uttaler: "For hvor du går, vil jeg gå. Og hvor du tar bolig, der vil jeg ta bolig. Ditt folk er mitt folk og din Gud er min Gud..." (Rut 1,16) I forbindelse med Ruth Irenes fødselsdag for en tid tilbake, følte jeg sterkt at jeg skulle sende dette ordet som en hilsen til henne. Jeg ante ikke at dette ordet var et ord Ruth Irene hadde fått selv, så det ble en sterk bekreftelse for oss begge. Her i denne lovsangen, er ordene litt annerledes enn ordene fra Ruts bok. Her synger de blant annet: Det du ber, vil jeg be! Jeg blir så grepet av alle ungdommene som hengir seg i inderlig lovsang av Herren.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Takk for denne herlige sangen og andre sanger du har lagt ut i det siste.

Dette bli min bønn: Det du ber, vil jeg be!

Stener

Bjørn Olav sa...

Nå har jeg lyttet til denne sangen flere ganger i formiddag, tårene renner og jeg opplever et slikt sterkt Gudsnærvær og Guds salvelse. Jeg fryder meg i Herren!

Anonym sa...

Får ikke fram disse. høyreklikker, men ingenting skjer.

Bjørn Olav sa...

Venstreklikk på pila, så skal den begynne å spille.

Anonym sa...

Det ligger mange flotte lovsanger med Kim Walker på youtube. Det er bare å gi seg hen i lovsangen.
Dette er mektig!

Nå hører jeg på den samme lovsangen som tenåringene her i huset hører på!

Stener

Bjørn Olav sa...

Da holder du deg sikkert ung, Stener! Kim Walker var et meget velsignet bekjentskap. Nå har jeg lyttet til flere av sangene hennes, og jeg har bestemt meg for en ting: Denne CD'en skal jeg skaffe meg.