lørdag, mai 16, 2009

Vi trenger å gå dypere med Jesus - da trenger vi å ta oppgjør med egen synd



Anne Graham Lotz (bildet), Billy Grahams datter, samlet 7000 kvinner i Jacksonville 24.-25. april, og ba dem innstendig om å gå dypere med Jesus! Stående ved et enkelt trekors, med en stor åpen Bibel i sine hender, talte hun enkelt om en full overgivelse til Kristus og et liv i forsakelse og tro. I sin tale sa hun blant annet:

"Vi ber om vekkelse, men nøkkelen for å se vekkelse er omvendelse fra synd. Vi ber Gud om å velsigne Amerika, men nøkkelen ligger i ditt og mitt hjerte som Guds barn. Vi trenger å komme i rett stilling med Gud."

Anne Graham Lotz ba folk i salen vende om fra sin synd. "Det hjelper ikke om du kaller den liten, medium eller stor. All synd, hver synd, i fortid, nåtid og fremtid, er under Jesu blod. Derfor trenger du å be om å bli tilgitt, og satt fri," sa en uredde evangelisten til de fremmøtte kvinnene. Og mange responderte på hennes enkle, men radikale budskap.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Å se på synden er veldig viktig.
Som Jesus dine syner er tilgit SYND IKKE MERE.

Her er det mange som ikke orker å forstå at bekjennelsen skal føre til selvransakelse over vår egen onde side som må forvandles ved ett liv i jesus.
kirken har vel det største ansvar så kommer fri menighetene som tar med feilen videre.
Å forstå synden er ikke bare å la den ligge å forsette å gjøre onde gjerninger mot familien eller andre med sine onde tanker.
Helligjørelse der man bevistgjør seg sine svake sider så man ikke lar kjødet styre seg hele dagen er stor mangelvare i dagens kristen norge.
Er det derfor mennesker søker New age med selvutvikling på mangel av helligjørelse ?
Selvutvikling går på det å se på sine synder hele dagen for å forstå hvorfor man er som man er .
Ingen prøver å forstå synden mere en dem som prøver å tilgi sin mor og far med den smerte og hat som har skapt hat i hjerte.
Helligjørelse har noe mye mere en selvutvikling, det har ett mål å ta imot guds ånd i hjerte som bare kan komme av guds nåde.
Så nåden ved å bli ett med Jesus kan ingen renselse erstate men den kan rense tempelet til å være rent så jesus kan bo der i sin fulle kraft.
Som Jesus sier til kvinnen vend deg mot ett annet liv der du ser på deg selv med verdighet uten den gammle smerten som drar deg mot synden.
Man må våge å se på sitt mørke for å kunne leve i lyset.
Den dagen helligjørelse blir forståt vil New age og alle andre rettninger være borte for da har menneskene verktøy til å få føle at dem kan forvandle sine liv totalt med å oppleve at Jesus virkelig tar bolig i dem.
Den dagen vil antikrist gråte for hva skal han gjøre nor Jesus bor i hjerte som han har ingen makt over.

Venn i Jesus

Anonym sa...

Det er utrolig at det budskapet skal være radikalt. Men vi lever i en tid hvor der ikke er noen frykt for Gud og hvor folk, ved psykologien, får sin synd unnskyldt. Det blir interessant å se hva skamløsheten fører til. Men det hadde vært artig om vi i Norge tok skjeen i en annen hånd. Det skylder vi våre fedre. :-)

BARE BLÅBÆRTa en titt på bloggen min!
Du må tro at den er fin.
Dikt jeg skriver - livet om.
Kom og voks ved blikk og dom!

Bjørn Olav sa...

Bare Blåbær var en fantastisk blogg! Både layoutmessig og innholdsmessig! Denne vil jeg gjerne følge. Guds velsignelse over deg og ditt talent!